The Others Tatil rehberi

Tatil rehberi

13.01.1998 - 00:00 | Son Güncellenme:

Tatil rehberi

Tatil rehberi

Uzun ve stresli bir eğitim döneminin ardından gelen yarıyıl tatilinin Ramazan Bayramı ile birleştirilmesi, ortaya, içinde öğrenciler için cazip olanakları barındıran bir tatil imkanını çıkardı.
28 Ocak'ta başlayıp 16 Şubata kadar devam edecek olan tatil için birçok turizm şirketi yurtiçi ve yurtdışında çeşitli alternatif geziler düzenliyor. Bu gezilere katılamayan öğrenciler içinse filmler, tiyatrolar ve çeşitli gösterilerden oluşan zengin bir tatil programı bulunuyor.
Bu gezilerden bazıları şunlar:
Yurtiçi; Antalya, Damlataş Mağarası, Alanya Kalesi, Kızılkale, Kapadokya,Bolu, Uludağ, Erzurum. Geziye katılacaklar tek tek veya gruplar halinde katılma olanağına sahipler. Açık havada yapılacak sporların yanısıra, otellerdeki masa tenisi, bilardo, kapalı yüzme havuzu ve fitness centerdeki etkinliklere katılma imkanı bulunuyor
Yurtdışı: Euro Disney, İngiltere, Filipinler, Japonya, ABD, Meksika, Slovak Cumhuriyetleri gibi farklı birçok ülkeye çeşitli programlar düzenleniyor. Dil kursu ve hobi kursu seçenekleri bulunan gezi programında İngilizce öğrenirken bir taraftan da çeşitli aktivitelerde bulunma olanağı var. Bu aktiviteler; yarım gün geziler, şehir turları, spor salonlarında aktiviteler, disko ve karaoke. İsteyen öğrenciler aile yanında pansiyoner olarak kalabilme imkanına da sahipler.
Yurtiçi ve yurtdışında herhangi bir gezi programına katılamayan öğreniciler ise kendilerine, sinemalarda yarıyıl tatili için özel olarak getirilen filmler yada tiyatro gösterilerinden oluşan bir tatil programı oluşturabilirler.