The Others Temizlik ‘sanat’ı

Temizlik ‘sanat’ı

09.07.2002 - 00:00 | Son Güncellenme:

Temizlik ‘sanat’ı

Temizlik ‘sanat’ı



Başrollerini Janset’le Günay Karacaoğlu’nun paylaştığı "Yarım Elma"da aksilikler birbirini izliyor. Yıllar sonra tanışan ikiz kardeşlerin arası bu kez "sanatsal" bir nedenden dolayı açılacak.

Yonca’nın isyanı
Ünlü ressam Ömer Saydam’la röportaj yapan Yonca, tablolardan birini fotoğrafını çekmek için eve getirir. Ama nereden bilsin ki Gonca evde sıkı bir temizliğe girişmiştir. Tabii değerli tablo da toz alma işlemine maruz kalır ve adeta evrim geçirir. Deliye dönen Yonca, ikiz kardeşinin "eser"ini düzeltmek için kolları sıvar.
KANAL D / 22.15

Abbas Güçlü, yine gençliğin gündemindeki bir konuyla ekranda. Bu haftaki canlı yayında, yurtdışına gitmenin, orada kalmanın ve burs kazanmanın incelikleri konuşulacak.
KANAL D / 00.15

YaŞar Alptekin de şaka programına başlıyor. TGRT’de yayınlanacak "Kızma Birader", Yaşar Alptekin’in kılık değiştirip halkın arasına karışması üzerine kurulu. İlk bölümde Mustafa Topaloğlu da "şaka"lanacak.
TGRT / 21.00

Acun Ilıcalı, "Televole"deki gezi izlenimi ve röportajlarını ayrı bir programa taşıdı. İlk bölümde Hülya Avşar’la Ilıcalı’nın sohbetini izlemek mümkün. Ayrıca Şebnem Schaefer’in mini defilesi de var.
SHOW / 22.30

• E & E: CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, ekonomik durum ve Kemal Derviş’le ilgili görüşlerini Enis Berberoğlu ve Erdal Sağlam’a açıklayacak. CNN TÜRK / 18.10
• Bakış: Siyasetin üst düzey isimleri, Emin Pazarcı’nın programında son durumu ele alacak. Tayfun İçli (DSP), Şevket Bülent Yahnici (MHP), Yaşar Dedelek (ANAP), Hasan Ekinci (DYP) ve İnal Batu (CHP) bir arada. TV8 / 22.00
• Desibel: Güven Erkin Erkal’ın bu haftaki konuğu, Ece Dorsay. TRT 2 / 00.30