The Others TRT başka kanalda!

TRT başka kanalda!

30.10.2003 - 00:00 | Son Güncellenme:

TRT başka kanalda!

TRT başka kanalda



Habertürk, Cumhuriyet Bayramı'nda iyi bir tatil yaptı anlaşılan. Bağlandılar TRT'ye, yayınladılar törenleri ohhhh... Hatta sağ köşede iki Atatürk resmi birbirinin üzerine binmiş. Biri TRT'nin, diğeri Habertürk kanalının... Yaaa işte böyle sayın seyirciler!

"HIrçIn Menekşe"de Behzat Uygur cep telefonu ile konuşuyor... Ama aslında konuşmuyor. Çünkü telefonun konuşurken ışığı yanmıyor. Bir de kapağını kapatıyor. Cep telefonları "No" tuşuna basmazsan kapanmaz. Ya da benim gibi cep telefonu olmayanlar uyutulabilir!

IrzIna geçilen kızımızın istemeden evlenmesi bir süre sonra zaman denilen terapi ile sorun olmaktan çıkmış. Hatta genç kızımız, kaldırıp bariyeri hem çocuk yapabilecek, hem kariyer sahibi olabilecektir. Bu özgür, genç ve kanatlanmış olması ile de bağlantılıdır... Bunları kim mi demiş? Valla ilk tespit Prof. Doğan Soyaslan; ikinci tespit ise Nil Karaibrahimgil'den. Hayat bazen böyle tesadüflerle doludur.

Akhİsar'da tütün fabrikası 25 yıl önce 150 trilyon maliyetle yapılmış ama bir türlü açılamamış. CNN TÜRK'te "Gece Görüşü"ndeydi haber. Gel zaman git zaman Akhisar'da tütün neyin unutulmuş, fabrika da zaten hiç açılmamış. Şimdi Tekel'i özelleştiriyorlar. Önce şu Akhisar'dakini kakalasak olmaz mı? Orası Avrupa'nın en büyük diskosu olabilir mesela!

Flash TV Haber'de vardı; Almanya'da oturan Aytekin Şen adlı vatandaşımız besteler yapmış, bunların demolarını da Türkiye'deki bazı şirketlere yollamış. Bir gün bir bakmış Yıldız Tilbe "kendisinin olduğunu iddia ettiği şarkıları" okuyor. Gelmiş Türkiye'ye, açmış davayı... Birini dinledim haberlerde. Eh yani acayip benziyor!

Dİzİlerİmİzde kitaplardan bahsedilmesi çok iyi. "Serseri Âşıklar"da Sevgi Soysal'ın bir kitabı senaryonun içindeydi. "Lise Defteri"nde şiirler okunuyor. Böyle küçük şeylerin bile büyük etkisi var. Şimdi inanıyorum bir çok genç Sevgi Soysal'ı merak etmiştir ve kitapçılara gitmiştir.

Not: Çarşamba günü bu köşede "Popstar" yarışmacısının adı Serkit Tan olarak yazıldı. Doğrusu Serkül Tan olacak, düzeltirim.