The Others Tutto Sport durumları

Tutto Sport durumları

13.11.2001 - 00:00 | Son Güncellenme:

Tutto Sport durumları

Tutto Sport durumları

Tutto Sport durumları

Mİllİ maç bitmiş... Maçı yayınlayan "Devlet" televizyonu olunca, bakan Ünlü çağrılmış. Bakan ve Bakan’a bakan, bir sürü adam da çevresinde. Kara kara bakıyorlar kameraya. Futbol Federasyonu Başkanı ağlamaklı konuşuyor. Sanki kendisi başarmış. Sonra ne alakaysa, Mehmet Ağar, Sakıp Sabancı ve büyük Türk düşünürü Alişan karşımızda. Rüştü çağrılıyor, ama gelmiyor. Yani asıl bu işin kahramanı. Bu takımın orada ne işi var? Yanlış yere gitmişler. Reha Muhtar’ın "Ateş Hattı"na buyurun, sizi şöyle alalım.

"Telegolöde Fatih Terim muhabbeti vardı. Hani derler ya bu kadar da göstere göstere olmaz. Terim’in Milan’daki defteri kapanınca senaryo hemen hazırlanmıştı: "Fatih Terim, Milli Takım’ın başına geliyor." Ve bu uygulamaya kondu. "Telegolöde de devamı. Terim’in Milli Takımla ilgili kendisine "teklif gelmediğini" söylemesi, aslında onun bu işi istemesi anlamına geliyormuş. Peki o gazeteci, o soruyu hangi cevabı almak için sormuş. Ya da Fatih Terim gazeteciye zorla "bana bu soruyu sor" mu demiş? Terim profesyonel. Teklif eylemi olsa, zaten bütün bunlara gerek kalmaz. Ama böyle bir şey yok ortada. O da bunun altını çizmiş. İşimize gelince vatan, millet, ezan, Kuran ve de bayrak... Şenol Güneş ve futbolcuların hiç işleri güçleri yok da, "Terim böyle dedi" diye etkilenecekler. Gördük ne olduğunu. Ne saflık... Ondan sonra da topu "Tutto Sport"a topu. Ne farkımız var İtalyanlardan? Karıştırmak, abartmak... Bunların alâsı bizde yok mu? Şekilde görüldüğü gibi. Sonra Turgay Şeren, Ziya Kaptan filan, haydaaa muhabbete dalıp gittiler!

TV8’de Merkez Hakem Komitesi başkanı Bülent Yavuz ve öğrencileri! Mutlu Çelik son günlerin flaş (!) ismi. Hali, tavrı ile hafif dayı durumları da var. "Sahanın kralı biziz" dedi. Sinirlendi yani. Bu arada Trabzonlu yedek futbolcunun Mutlu Çelik’e küfür etmediğini, işaret yaptığını da öğrendik. Hatta işaretin ne işareti olduğu da bizzat gösterildi! Hakemlerin bir yerde kendilerini savunma programı oldu. Ama, savunma ile iddia makamının bir araya gelmesi de gerekiyor. Bu ne zaman gerçekleşecek bakalım?