The Others Ufukta evlilik var

Ufukta evlilik var

04.03.2003 - 00:00 | Son Güncellenme:

Ufukta evlilik var

Ufukta evlilik var



Nefretten doğan bir büyük aşkı ve iki sevgilinin çevresinde gelişen "yanlışlıklar komedyası"nı anlatan "Biz Size Âşık Olduk", yeni bölümleriyle ekranda. Meltem Cumbul, Beyazıt Öztürk, Ahmet Gülhan, Zihni Göktay, Görkem Yeltan, Devin Özgür Çınar, İlker Aksum, Erdem Akakçe’nin oynadıkları dizinin yönetmeni Cemal Şan.

Baba - oğulun sırrı
Fahrettin’in kalp krizi geçirmesi her şeyi altüst eder. Yaşlı kurt, oğluna Şebnem’le evlenmeyi kabul ettirmekle kalmamış, ondan bir de gizlilik sözü almıştır. Baba-oğulun sırrı, yeni yalanların başlangıcı olur. Cem ve Şebnem evlilik hazırlıkları yaparken, Reyhan arkadaşlarına müjdeyi verir. Bakalım Cem bu durumdan kurtulabilecek mi?
Hayat A.Ş.
"Bİzİmkİler"in ekibinden yeni bir aile dizisi... Bir ailenin üç kuşak fertlerinin maceralarını anlatan dizide, Feridun Karakaya, Salih Kalyon, Gönen Aykaç, Sibel Taşçıoğlu, Ali Çatalbaş, Müjgan Ağralı, Gülümser Gülhan, Ali Uyandıran rol alıyor.
Seni Yaşatacağım
Berna Laçin uzun bir aradan sonra ekrana dönüyor. Can Gürzap, Aliye Uzunatağan, Melih Çardak, Metin Belgin’in de oynadığı dizide Laçin, bir mafya babasını tedavi etmesi için kaçırılan cerrah rolünde.
ŞarIKAMIŞ’tan Vietnam’a 20. yüzyıl savaşlarının şarkılarla yazılan tarihini anlatan belgeselin ikinci bölümünde, İspanya İç Savaşı ve 2. Dünya Savaşı yıllarına gidilecek.
Cüneyt Özdemir ve Soner Yalçın imzalı "beşN birKöda, yarın başlayacak 6. Uluslararası 1001 Belgesel Film Festivali tanıtılacak.
Yaprak Özer, konukları Osman Ulagay ve Cemil İpekçi ile gelir dağılımındaki adaletsizlik, petrol ve su savaşları, medeniyetler çatışması gibi konuları ele alacak.