The Others Valiler: Baba bizi arar

Valiler: Baba bizi arar

15.06.1997 - 00:00 | Son Güncellenme:

Valiler: Baba bizi arar

Valiler: Baba bizi arar

Valiler, Cumhurbaşkanı Demirel'in "Bütün kurumlar görevini yapıyor. Arayınca karşıma çıkıyorlar" sözlerini doğrulayarak, "Evet, Cumhurbaşkanımız bizi arar" dediler

AMASYA Valisi Kemal Nehrozoğlu ve Siirt Valisi Mehmet Süer, Ankara'da basın mensuplarının sorularını yanıtlarken "Bütün kurumlar görevini yapıyor. Amasya valisi yerinde. Telefonu kaldırsam Siirt valisi, Hakkari valisi karşıma çıkar. Herşeyi hükümet tartışmalarına endekslemek yanlış" diyen Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'i doğrulayarak "Cumhurbaşkanımız bizi arar" dedi.
Amasya Valisi Kemal Nehrozoğlu, Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in önemli günlerde, afetlerde kendisini aradığını söyledi. En son 12 Haziran Amasya tamininin yıldönümü kutlamaları için Ankara'da kendisiyle görüştüğünü söyleyen Nehrozoğlu, "Sayın Cumhurbaşkanımız, bu konuda çok duyarlıdır. Önemli birşey olunca, arar, bilgi alır ve talimatlar verir. Amasya'da yaşanan deprem sonrası hem kendi geldi, hem de defalarca aradı" dedi.
Siirt Valisi Mehmet Süer'i ise "Devletin tüm kurumları çalışıyor. Cumhurbaşkanı Demirel ile zaman zaman telefonla görüşüyoruz. Sorunlarımızı Sayın Demirel'e de iletiyoruz" dedi.