The Others Yarışma değil işkence

Yarışma değil işkence

22.06.2001 - 00:00 | Son Güncellenme:

Yarışma değil işkence

Yarışma değil işkence

Yarışma değil işkence

Show’un "Dokunsana" yarışması yarışmanın ötesinde gerçekten bir işkence. Yani "bu bir çeşit dayanıklılık testi" denebilir. Yarışmacıları ayakta tutan iki şey var. Biri şarkı söylemek, biri de konuşmak. Konuşmanın yaşamlarında bu kadar önemli olduğunu herhalde bu programda anlamıştır yarışmacılar. İlk günün sonunda İngiltere’deki yarışmada fire olmuş. Ama bizde olmadı. Bir yarışmacı "Türk gencinin gücünü ispat etmiş" olmuşlar! Ve yarışmanın ilk kazananı Ankara’dan katılan Manken Gülhis oldu. Tam 55 saat arabaya dokundu. Ve sabahın altısında sona eren bu yarışmanın belki de dramatik anı Senat’ın eldivenini düzeltmek için, iki elini kaldırması ve bunu Gülhis’in görüp "elini kaldırdı" demesiydi...

"102 mİlyonöda ise paralar yavaş yavaş suyunu çekiyor. Eda yatırımı otobüs biletlerine yaptı. Eğer zam gelirse kârda. Hasan ile babasının karşılaşması ilginçti. Babasına su ikram etti. 500 bin liralık sucuk ve kaşar aldılar. Yarışma sonrası yaşamlarında ne gibi etkileri olacak geçirdikleri günlerin bilinmez?

Reha Muhtar hiddet ve celal şeklindeydi. Show Haber gök gürültüsü şeklinde oldu. Fatih Altaylı’nın "Teke Tek" programında adından epey söz edilmesinin ardından bu salvolar bekleniyordu.

Sanırım Esra Ceyhan, Esra Ceyhan olalı böyle ilgi ve alâka görmemiştir. Isparta’ya gitmiş. Herkes önünde eğiliyor; vali, belediye başkanı vs... Stad yıkılıyor filan. Siyasetçiler TV’cilere gıptayla bakıyorlar sanırım.

Ece Erken iyi gazete reklamı yapıyor. Reklamcı kardeşlerimize önerilir.

Demet AkalIn ile İbrahim Kutluay’ın ne olacağı bir reklamda anlatılmıştı. İbrahim Kutluay kızlarla beraber, Demet arıyor. Kutluay "antrenmandayım" diyor. Hatırladınız sanırım bu reklamı. Şimdi de olan farklı bir durum değil. İbrahim antrenmanlara devam ediyor.

Erektİl Disfonksiyon... Yani ereksiyon sorunu olma durumu. CNN Türk’te "Medikal" programında ele alındı. Türkiye’de 5 milyon kişi bu durumda. Erkek milletiz ya!