The Others Yazılmasa ne olur?

Yazılmasa ne olur?

17.07.2002 - 00:00 | Son Güncellenme:

Yazılmasa ne olur?

Yazılmasa ne olur


GÜZİDE Duran, Çağla Şikel, Emine Ün, Selin Toktay, Deniz Akkaya, Asuman Krause, Asena... Mesela bu isimleri dinlendirmek; mesela futbolcular gibi tatile yollamak lazım. Sonra Gülben Ergen ile Hülya Avşar arasındaki "montajlanmış kavgaya" da bir jübile yapılması gerek. Çağıracaksın her iki ünlü kadını son kez ne diyeceklerse diyecekler, vatandaşın alkışları arasında tarihteki yerlerini alacaklar! Yeni bir sürü manken var. Hem bak şimdi "World Model" filan da var. Baktım yeni tazeler arasında, önümüzdeki yıllarda adından söz ettirecekler mevcut. Zaten petrolcü Dinçer Azaphan, Erdal Acar gibi isimler de izliyormuş yarışmaya katılacak adayları (tahmin ediyorum). İlhan Mansız’ı bir seferliğine Başkan’dan (Serdar Bilgili) izin alıp kamp yapan güzellerin olduğu mekana yollamakta yarar var. Yani malzeme çok, ne öyle artık aynı yüzlerin arasında dolanıp duruyoruz!

Habertürk’te Deniz Arman’ın konuğu Altemur Kılıç’tı. Altemur Kılıç, milliyetçi mi milliyetçi... Türkçe’nin de halini pek beğenmiyor. Konu dönüp dolaşıp buraya geliyor. Ama bakıyoruz sayın Kılıç, babasının anılarını anlatırken; "İsmet İnönü ile Atatürk arasında frottement vardı" diyor. Yani "sürtüşme" demek istiyor. Sonra "enteresan anektod" da diyor sayın Kılıç. Bir ara "leyli meccani" deyimini kullanıyor. Deniz Arman "gençler anlamaz, yatılı okuyan öğrenci" diye açıklık getiriyor. Yaa işte böyle sayın seyirciler... Büyük konuşmamak lazım.

Defne Samyeli yeni kanalında açılışı yaptı. Kırmızı renk elbise ekranda hep patlar, göz alır. Deneyimli bir spikerin bunu bilmesi gerekirdi.

"Cevİz Kabuğu"nda Demirtaş Ceyhun vardı. "Ah Şu Biz Karabıyıklı Türkler" ve "Ah Şu Biz Göçebeler" kitapları masaya yatırıldı. Hulki Cevizoğlu sakin ve uzun soluklu bir program yapıyor. Programda edindiğim izlenim, bir yazarın kitaplarını nasıl savunamadığı gerçeğiydi.

Son zamanlarda bir süt reklamı var. Bir yanda süt içen, diğer tarafta gazozlu içecek içen iki hatun. Meşrubatı içen hatun geğiriyor. Sütün farkını vurgulamak için "geğirme" efektinden yararlanmaları, fazla içince sütü, gaz yaptığı gerçeğini aklıma getirdi. Yarın bir meşrubatçı da kalkıp "zortölatırsa şaşırmayın!