The Others Yeni bir şey yok

Yeni bir şey yok

06.03.2001 - 00:00 | Son Güncellenme:

Yeni bir şey yok

Yeni bir şey yok

Yeni bir şey yok

Bu bayram TV kanalları prime time'da yerli filmlere ağırlık verdi. Bu gece, aynı zaman diliminde izleyici yerli film ve tekrar diziler arasından tercih yapmak zorunda
Ekonomik kriz ve reklam gelirlerinin düşük olması nedeniyle özel TV'ler bayram için eğlence programı yapmadı. Bunun yerine yerli film ve dizilerin tekrar bölümlerini yayınlamayı tercih etti. Bu gece izleyici, prime time'da "yerli film" ve "yerli dizi"ler arasından seçim yapmak zorunda.

Keloğlan ve Can Kız
Rüştü Asyalı ve Alev Oraloğlu'nun oynadıkları, Metin Erksan imzalı filmde, Keloğlan dayak yememek için evden kaçar, birçok olaydan sonra padişahın kızı Cankız ile evlenmek ister, ama padişahın kızıyla evlenmek zordur. Olsun, Ferhat aşk için nasıl dağı delmişse, o da bu işin üstesinden gelir. "Nasıl" sorusunun yanıtı, filmin ikinci yarısında.
KANAL D / 21.30

Tosun Paşa
Arzu Film ekolünün kalabalık kadrolu komedilerinin en iyilerinden biri (Yönetmeni Kartal Tibet). İmparatorluğun son döneminde bir vadi yüzünden birbirine giren iki aile ve "hayali" Tosun Paşa'nın öyküsü. Kemal Sunal, Şener Şen ve bol kahkaha.
STAR / 20.30

Atla Gel Şaban
Bir Kemal Sunal komedisi daha. Minibüse binince zihni açılan, her altılı ganyanı tahmin eden Şaban'ın öyküsü. Natuk Baytan'ın yönettiği filmde Şaban'ın kaçırılmasından sonraki bölümler çok ilgi çekici.
SHOW / 20.45

Aşık Oldum
Ünlü "Kırmızı Kadın" adlı filmin uyarlamasında Şener Şen ve Ayşen Gruda başrolde. Ertem Eğilmez'in yönettiği filmde, reklam şirketinde çalışan, işine ve evine bağlı bir adam, günün birinde bir mankene aşık olur ve bu aşk, yaşamını altüst eder.
TRT 1 / 22.00

Evdeki Yabancı
Berna Laçin ve Tardu Flordun'un oynadıkları dizide olaylar, yaşlı hastasının ölümünden sorumlu tutulan Aslı'nın çevresinde gelişiyor.
KANAL D / 20.10

Mahallenin Muhtarları
Tekrar bölümleriyle ekrana gelen dizide Temel'in "ailesi"ni de alıp, Şirin'e görücü gitmesi anlatılıyor.
ATV / 20.15

Benim için Ağlama
Ümit Efekan'ın yönettiği Bulut Aras ve Fatma Girik'in oynadıkları dizi de tekrar bölümleriyle ekrana gelecek.

MÜZİKLİ SOHBETLER
Nane Limon Kabuğu: İkbal Gürpınar’ın sunduğu programa bugün Levent Yüksel ve Aydan Şener konuk olacak.
TRT 1 / 10.40
Esra Ceyhan’la A’dan Z’ye: Esra Ceyhan, Müşerref Akay ve eşi Ekber Gence’yi ağırlıyor.
ATV / 13.30
Bayram Özel Eğlence: Arzu Eser’in sunduğu TRT’nin eğlence programında Kenan Doğulu, Esra Özmen, Bengü, Nihat Doğan, Harun Kolçak ve Sevda Karababa var.
TRT 1 / 20.40
Bayram Özel: Özel program yapan nadir kanallardan biri BRT. Müşerref Akay, Nuray Hafiftaş, Kubat, Kıraç ve Funda günün solistleri.
BRT / 22.30

BELGESEL KEYFİ
Demokrasinin Ruhu: Demokrasinin evrensel bir yönetim şekline gelebilmesi için yapılan çalışmaları anlatan belgeselde bugün, Güney Afrika’daki mücadele veriliyor.
NTV / 11.10
Ortadoğu Belgeseli: Bayramda belgesellere ağırlık veren TV8’de ilginç bir yapım. Belgesel, Ortadoğu’yu çok eski çağlardan bugüne belgeler, bilgiler ve görüntülerle anlatıyor.
TV8 / 21.00
Pusula: Mithat Bereket imzalı program, KGB ajanı Vasili Mitrokhin’in açıklamalarıyla yeniden ekrana geliyor.
NTV / 22.05