The Others Yeni maceralar

Yeni maceralar

02.07.2003 - 00:00 | Son Güncellenme:

Sema Öztürk'le 'Tatil Yolu'

Yeni maceralar



     Kanal D, yaz sezonunu yeni bir yerli diziyle karşılıyor: "Aşk Olsun"... Başrollerini Talat Bulut'la Emel Müftüoğlu'nun paylaştığı dizide, çocukları nedeniyle önce kavga eden, sonra birbirlerine âşık olan iki dulun öyküsü anlatılıyor. Konu kısaca şöyle:
     
     Anne, baba ve aşk
     Çiçekçilik yapan Leyla, eşinden ayrı, iki oğluyla beraber yaşamaktadır. Genel müdür Timur ise karısı ölünce iki kızıyla baş başa kalmıştır. Derken Leyla'nın oğluyla Timur'un kızı arasında aşk başlar. Dizide önce bu, sonra gençlerin ilişkisine muhalefet eden Timur ve Leyla'nın tanışması anlatılıyor.
     KANAL D / 22.00


     BaŞrollerİnİ Erdoğan Atalay'la Rene Steinke'nin paylaştığı "Kobra Takibi", yeni bölümleriyle ekranda... Alman yapımı macera dizisinde Tom ve Semih adlı iki dedektifin serüvenleri anlatılıyor. Bu bölümde kahramanlarımız, bir adamı mafyadan koruyor.
     KANAL D / 23.15


     Kanal D'de ekrana gelen "Tatil Yolu", izleyiciye yaz için farklı ve ekonomik alternatifler sunuyor. Asya Tur'un sponsorluğunda hazırlanan ve günde iki kez yayınlanan "Tatil Yolu"nda, Türkiye'nin gözde tatil mekanlarıyla ilgili bilgileri Sema Öztürk'ten alabilirsiniz.
     KANAL D / 12.50 / 01.40


     "KİM 500 Milyar İster" bir tekrar bölümle ekrana geliyor. Kaçıranlar, Fırat Zengin'in 250 milyar değerindeki 14. soruya kadar geldiği ve elenmesinin ardından tartışmaların başladığı bölümü reklamsız olarak izleyebilirler.
     KANAL D / 20.30