The Others Yeni maceralar

Yeni maceralar

14.02.2001 - 00:00 | Son Güncellenme:

Yeni maceralar

Yeni maceralar

Yeni maceralar

KOMEDİ dizisi "Eyvah Kızım Büyüdü", bugünden itibaren yeni bölümleriyle ekrana geliyor. Magazin müdürlüğüne terfi eden Sedat, Berna’yı yemeğe davet eder. Öte yandan maymun Çarli de Berna’nın evine gizlice girer.
KANAL D / 20.10

‘Sevgililer Günü’ TV’de kutlanıyor
YURTTA ve dünyada "Sevgililer Günü" kabul edilen 14 Şubat, ekranda da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. "Kalbe giden yol mideden geçer" diyenleri, özel bir yapım bekliyor. Emel Başdoğan’ın hazırlayıp sunduğu "Yoksa Siz Hâlâ", balet ve çiçeği burnunda sunucu Tan Sağtürk’ü konuk edecek. Başdoğan, 14 Şubat’tan dolayı kalp şeklinde bir pasta yapacak.
KANAL D / 13.15

Aşk değil, ‘aşklar’ değişti
Eğer siz de Attila İlhan gibi düşünüyor, "Aşkı ölümsüzleştiren gerçekleşmemek ihtimalidir" diyorsanız, en azından aşkın tarihi hakkında bilgilenmeye ne dersiniz? Seynan Levent’in hazırlayıp sunduğu "Akşama Doğru", aşkın tarihini inceleyecek ve "Sevgililer Günü"nün öyküsünü anlatacak.
TRT 2 / 20.05

Ve aşkı yaşayanlar...
Ayşe Özgün bugün de gündeme uygun konu ve konuklarla izleyici karşısına çıkıyor. Programda, "Sevgililer Günü" tartışılıyor. Gizem Özdilli ve Aysu Baçeoğlu gibi iki genç mankenin yanı sıra, unutulmaz aşk şarkılarına imza atan Grup Gündoğarken de Ayşe Özgün’e konuk oluyor.
BRT / 17.30