The Others Yeni sınav sistemi

Yeni sınav sistemi

15.10.2003 - 00:00 | Son Güncellenme:

Nikâha baskın

Yeni sınav sistemi



Salı gecelerinin en çok izlenen yapımları arasında ilk sıraları kimseye kaptırmayan "Berivan" bu gece heyecanlı bir bölümle karşınızda. Bir cinayete tanık olduğu için başı derde giren Berivan'ın bu haftaki bölümde hayatı tehlikede.

Berivan'a alıştı
Dizide canlandırdığı rolünün kendine çok yakıştırdığını söyleyen Can, sözlerine şöyle devam ediyor: "Berivan halime o kadar alıştım ki, kendi kıyafetlerim bana çok yabancı geliyor. Kendimle Berivan'ı özdeşleştiriyorum. Çünkü O da dirayetli, kendinden emin, kafasına koyduğunu yapmaya çalışan, mücadeleci bir kadın."
KANAL D / 21.20


Abbas Güçlü'nün hazırlayıp canlı yayında sunduğu "Genç Bakış" bu hafta, YÖK, TÜSİAD, Üniversitelerarası Kurul ve son olarak Genelkurmay Başkanlığı'ndan tepki alan, imam hatip liselilerin üniversiteye girişlerini kolaylaştıran yeni sınav sistemini tartıştırıyor. Programa, Milli Eğitim eski bakanlarından Prof. Dr. Necdet Tekin, Üniversitelerarası Kurul Başkanı Prof. Dr. Ayhan Alkış, TBMM Milli Eğitim Komisyonu Başkanı Tayyar Altıkulaç ve ÖZDEBİR Başkanı İbrahim Arıkan katılacak.
KANAL D / 00.10


Okan Yalabık ve Gamze Özçelik'in oynadıkları "Serseri"de Sibel bir bakkaldan Ömer'i aradığı sırada Bülent'e yakalanır. Bülent, Sibel'e kendisi ile evlenmezse Ömer'in öleceğini söyler. Ancak nikâhta onları bür sürpriz beklemektedir. Kaçıranlar için.
KANAL D / 19.50



SoruCevap: Yavuz Baydar'ın programına Dünya Ticaret Örgütü'nün eski direktörü ve Yeni Zelanda'nın eski başbakanı Mike Moore katılıyor. Konu, "ticaret ve politika" ilişkisi. CNN TÜRK / 19.05
Frekans: Şafak Ongan'ın müzik programında Murat Yılmaz Yıldırım'la yeni albümü üzerine yapılan söyleşi izlenebilir. CNN TÜRK / 22.05
Yankılar: Fatih Erkoç'un bu haftaki konuğu İzel. TRT 1 / 23.15
Bir Yudum İnsan: Nebil Özgentürk, "Son Urfalı" başlığıyla Nuri Sesigüzel'in yaşam öyküsünü anlatacak. ATV / 23.30
UEFA Kupası: Günün programı şöyle: Hapoel - Gaziantepspor (SHOW TV / 18.00), Trabzonspor - Villareal (SHOW TV / 20.00), Blackburn Rovers - Gençlerbirliği (SHOW TV / 22.15).