Gündem The Walking Dead 6. sezon 14. bölüm fragmanı soluk soluğa-İzle

The Walking Dead 6. sezon 14. bölüm fragmanı soluk soluğa-İzle

16.03.2016 - 15:18 | Son Güncellenme:

The Walking Dead dizisi izleyenlerine yine büyük maceralara sürüklemeye devam ediyor. Twice As Far" adıyla ekrana gelecek olan The Walking Dead 6. sezon 14. bölüm fragmanı yayınlandı. Büyük bir merakla beklenen The Walking Dead 6. sezon yeni bölümünde nefes kesen görüntüler var.

The Walking Dead 6. sezon 14. bölüm fragmanı soluk soluğa-İzle

The Walking Dead izleyenlerine yine büyük heyecan yaşatmaya devam ediyor.The Walking Dead'in yeni bölümünde neler olacak?

Dünyanın pek çok ülkesinde izlenme rekorları kıran fantastik dizi The Walking Dead'in 6. sezon yeni fragmanı yayınlandı. Yeni karakterleri, fantastik senaryosu ve korku filmlerini aratmayan sahneleriyle nefes kesen The Walking Dead 6. sezon 14. bölüm fragmanıyla bomba gelişmelerin sinyalini verdi. "Twice As Far" adıyla ekrana gelecek yeni bölümünde Saviors grubundan kurtulan Maggie ve Carol'un başına gelecekler merak konusu. Andrew Lincoln, Steven Yeun, Norman Reedus, Lauren Cohan gibi iddialı isimlerin başrolleri paylaştığı The Walking Dead 6. sezon 14. bölümü 20 Mart Pazar günü AMC'de, Türkiye'de ise 21 Mart Pazartesi günü FX'de izleyicileriyle buluşacak.

THE WALKİNG DEAD 6. SEZON'DA SON YAŞANANLAR

Rick, Saviors grubu tarafından yakalanan Carol ve Maggie'yi kurtarmak için pazarlık yaptı. Paula'ya kendi ellerinde olan Saviors grubundan Primo ile Carol ve Maggie takas edebileceklerini söyledi. Paula teklifi değerlendirip, Rick'e dönüş yapacağını iletti. Saviors'daki diğer arkadaşlarına yardım etmeleri için çağıran Paula, Carol ve Maggie'yi kapalı bir yere götürdü. Ağzı bağlanan Carol, kriz geçirir. Carol'un korktuğu için kriz geçirdiğini düşünen Saviors ekibi, Carol'un rahatlamasını sağladı. Destek ekibinin gelmesini bekleyen Paula, Carol ile geçmişi hakkında sohbet etti. Maggie'yi sorguya alan Molly ise yaşadıkları yer hakkında bilgi almaya çalıştı.

Saviors grubundaki kişilerin yaklaştıklarını haber alan Paula, Rick ile buluşma yeri ayarlar. Buluşma yeri ayarlandıktan sonra herşeyin çok kolay olduğunu ve Rick'lerin kendilerini bulduğunu düşünen Paula harekete geti. Saviors grubundakilerin dağılmasını fırsat bilen Carol ve Maggie durumdan faydalandı.

Carol, Maggie'yi bulduktan sonra oradan bir an önce gitmelerini gerektiğini söyledi. Maggie ise bunu kabul etmez ve onları öldürmeleri gerektiğini söyledi. Carol, Paula, Molly ve diğer kadını öldürdü Paula öldürdükten sonra telsizden gelen çağrıya yanıt veren Carol, Saviors grubundakileri zemin kata çekti. Onları da hapsettikten sonra orayı ateşe verdi.