Kültür Sanat The Walking Dead'te büyük sürpriz

The Walking Dead'te büyük sürpriz

29.11.2017 - 09:05 | Son Güncellenme:

The Walking Dead dizisi sekizinci sezonu içinde büyük bir sürprize sahne olmaya hazırlanıyor. The Walking Dead dizisinin konusu yan yapımı olan Fear of The Walking Dead ile kesişecek.

The Walking Deadte büyük sürpriz

The Walking Dead geçtiğimiz ay başlayan sekizinci sezonuyla sevenleriyle buluştu. Her pazar akşamı AMC ekranlarında yayınlanan The Walking Dead, 2010'dan bu yana geniş ve sadık bir hayran kitlesi tarafından takip edilmekte. Robert Kirkman'ın kaleme aldığı The Walkind Dead, Frank Darabont 'un başında olduğu bir ekiple ekranlara uyarlanmış durumda.

Haberin Devamı

Geride buraktığımız sekiz sezon boyunca her biri ayrı bir film olacak nitelikte bölümlere imza atan The Walking Dead'te aslında bu sezon işler pek de istendiği gibi gitmiyor. Sekiz sezonun etkisinden midir yoksa konuda yaşanan tıkanmalardan mıdır bilinmez The Walking Dead'in izlenme oralarında ciddi bir düşüş yaşanmakta.

Yaşanan bu olay karşısında yapımcılar, epeydir beklenen ve arzu edilen bir işe imza atacaklarını açıkladı. The Walking Dead'in izlenme oranlarını da arttırmak için dizinin kardeş yapımı Fear the Walking Dead ile kesişmesi sağlanacak. İki dizi arasındaki konu kesişmesi veya diğer bir deyişle kesişme, The Walking Dead dizisindeki Morgan Jones karakteri üzerinden gerçekleşecek.

Morgan Jones'un, The Walking Dead'ten ayrılmayacağı bir yandan da Fear the Walking Dead'e katılıp iki dizinin kesişimini sağlaması bekleniyor. Ancak bu gelişmenin tam olarak ne zaman gerçekleşeceği belirsiz. Hatırlatmakta fayda var, Fear the Walking Dead dizisinin dördüncü sezonundan itibaren gerçekleşecek bu olay, The Walking Dead'in de sekizinci sezonunun ikinci yarısını denk gelecek.

Haberin Devamı

https://www.milliyet.com.tr/ne-yapiyorsun-the-walking-dead--mola-5868/