Diyarbakır Tigris Bisiklet Kulübü, 2018 Yılı Faaliyetlerini Tanıttı

Tigris Bisiklet Kulübü, 2018 Yılı Faaliyetlerini Tanıttı

08.01.2018 - 12:06 | Son Güncellenme:

.

Tigris Bisiklet Kulübü, 2018 Yılı Faaliyetlerini Tanıttı

Diyarbakır’da faaliyet gösteren Tigris Bisiklet ve Özel Sporcular Kulübü, 2018 yılı faaliyet toplantısını gerçekleştirdi.
Diyarbakır’da faaliyet gösteren Tigris Bisiklet ve Özel Sporcular Kulübü, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi ile ortak planlanan 2018 yılı faaliyetlerinin tanıtımı için üyeleriyle bir araya geldi. Sümerpark Ortak Yaşam Alanında gerçekleştirilen toplantıya Yeniden Yaşam Kanserle Mücadele Derneği ve Dicle Su Sporları Başkanı İlhami Çakmak, UNİCEF Sosyal Uyum Programı eğitmeni Serap Ören’in yanı sıra kulüp yönetimi ve üyeleri katıldı.
Kulüp Başkanı Ali Ağaoğlu, mazeretlerini bildirerek toplantıya katılamayan ama başarı dileklerini ileten DÜ SKS Başkanı Abdullah Getiren, Büyükşehir Belediyesi Spor Daire Başkanı Mehmet Kesen, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir ve AFAD il Müdürlüğünden Şükrü Kikizade’ye teşekkürlerini sunduklarını ifade etti. 2018 yılında yapılacak olan faaliyetler hakkında yapılan bilgilendirme yağan ve çalışmaların kapsam ile çeşitlerini anlatan Ağaoğlu, “Tüm katılımcılarımızın ilgisinin yüksek oldu. Katılımcıların aktif katılımları ile görüşlerini belirtmesi ilimizde spor faaliyetlerinin güzel geçeceği gösterdi. Yerel ve ulusal anlamda iş birliğinin de önemli olacağı ve kurumsal faaliyetlerle yerelimizi ulusalda tanıtma imkanlarımızın çalışma alanlarımızda yer alacağını toplantıda belirttik” dedi.