Teknoloji Tim Cook ile Öğle Yemeği Yemek İster misiniz?

Tim Cook ile Öğle Yemeği Yemek İster misiniz?

26.04.2016 - 14:00 | Son Güncellenme:

Her yıl düzenli olarak yapılan yardım kampanyası kapsamında Tim Cook ile Öğle Yemeği yemenin maliyeti yine cep yakacak!

Tim Cook ile Öğle Yemeği Yemek İster misiniz

Amerika’da her yıl yapılan Charitybuzz yardım kampanyası kapsamında ünlü kişiler hayranları ile belli ücretler karşılığında yemeğe çıkıyor ve geliri farklı hayır kurumlarına aktarılıyor. Son 3 yıldır bu organizasyona Apple‘ın CEO‘su Tim Cook‘ta katılıyor ve oldukça yüksek rakamlara hayranları ile yemeğe çıkıyor.

Haberin Devamı

Tim Cook ile yemek yemenin maliyeti ise biraz fazla. İlk yıl yapılan açık arttırmadan sonra fiyat 330 bin dolara kadar çıkmıştı. Bu yıl açık arttırma 125 bin dolardan başladı ve 5 Mayıs tarihine kadar açık arttırma devam edecek.

Tim Cook ile yemek davetinin yanında Apple‘ın ilk lansmanına 2 kişilik bilet veriliyor ki; 300 bin dolar para veren bir kişi ya da kuruluşa 2 bilet biraz az gibi görünüyor.

Tim Cook ile çıkılan yemekten gelen para Robert F. Kennedy İnsan Hakları Komisyonuna aktarılacak ve Tim Cook‘a 2 kişi eşlik edecek. Genellikle ünlü şirketlerin katıldığı bu ve buna benzer organizasyonlar sayesinde birçok kişinin yardım aldığını belirtelim. Popüler kişilerin buna benzer organizasyonlara katılması Amerika’da bir gelenek haline dönmüşken bu alanda rekorun Beyonce ve Jay Z.’de olduğunu da hatırlatalım.

Haberin Devamı

Umarız ülkemizde de buna benzer yardım organizasyonları yapılır ve özellikle ünlü kişiler hem hayranları ile buluşur hem de ihtiyaç sahiplerine yardım yapılabilir…