Ekonomi TİM toplantısından dikkat çeken detay!

TİM toplantısından dikkat çeken detay!

03.01.2018 - 16:36 | Son Güncellenme:

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ihracat rakamlarını açıkladı. Tören sonrası çekilen fotoğraftaki bir ayrıntı dikkat çekti!

TİM toplantısından dikkat çeken detay

TİM'in toplantısı bugün Ankara’da yapıldı. 2017 yılının Aralık ayında tüm zamanların en çok ihracat yapılan Aralık ayı olduğu duyuruldu. Buna göre, aralık ayı ihracatı yüzde 10,1 artışla 13,5 milyar dolar oldu. 2017 yılı ihracatı da TİM'in kapsamına girmeyen kalemlerle birlikte 157,1 milyar dolara ulaştı.

Haberin Devamı

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "2018 yılında her ay ihracatı açıkladığımızda tarihi rekor olacak. 170 milyar dolarlık ihracata doğru hızla devam edeceğiz" dedi. TİM Başkanı Büyükekşi ise, “2017 yılı İhracatta Atılım Yılı olacak demiştik. Çok şükür biz sözümüzü tuttuk. İhracatçılar sözünü tuttu. Tüm bu başarılara ulaşmamızı sağlayan, canla başla çalışan ihracatçılarımızı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAFTA TEK KADIN

Konuşmaların ardından Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci'nin de katılımıyla bir fotoğraf çektirildi.

Sözcünün haberine göre aile fotoğrafta iş dünyasının önde gelen isimleri ve birlik başkanları yer aldı. Fotoğrafın son tarafında önden ikinci sırada sadece saçları gözüken bir kadın vardı.

Haberin Devamı

Toplantıdaki tek kadın Şişecam Düzcam Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ebru Şapoğlu idi. Şapoğlu, Şişecam Düzcam tarafından görevlendirildiği için törene katıldı. Şapoğlu’nun TİM’de bir görevi bulunmuyor.

TİM toplantısından dikkat çeken detay