Teknoloji Tinder’da İstediğiniz Kişiyi Bulabilirsiniz

Tinder’da İstediğiniz Kişiyi Bulabilirsiniz

05.04.2016 - 14:25 | Son Güncellenme:

Tinder aracılığı ile eski sevgilileri takip etmek mümkün olsa herkesin merak edeceği birisi vardır. Bu durum yeni bir uygulamanın çıkmasına neden oldu.

Tinder’da İstediğiniz Kişiyi Bulabilirsiniz

Swipe Buster adı verilen yeni bir servis sayesinde eski sevgilinizden herhangi birine kadar kim olursa olsun Tinder profili arayabilir ve en son ne zaman uygulamada online olmuş görebilirsiniz. Bunun için ise belirli bir miktar ödemek gerekiyor. Servisin geliştiricileri bunu mutluluğa giden bir adım olarak düşünüyor.

Haberin Devamı

Her aramaya 5 dolar ücret ödüyorsunuz ve işte istediğiniz bilgiler karşınızda. İnternet sitesi yasa dışı bir işlem yapmıyor, uygulamanın halka açık verilerini kontrol ediyor ve aralarından sizin istediğiniz kişinin profilini bularak getiriyor. Bu kullanıcı bilgilerinin profillerinde bulunan fotoğraflar, yönelimler ve ne zaman uygulamada aktif olmuş görebiliyorsunuz. Bulmak istediğiniz birinin adını, soyadını, cinsiyetini ve doğru bir arama yapabilmek için en son uygulamaya girdiği şehri bilmeniz gerekiyor. Swiper Buster, arkadaşlık uygulamasında bulunan üye profilleri tarayarak bu filtre seçeneklerine uygun profili karşınıza getiriyor. Arama özelliğinin olmadığı uygulamada böyle bir özellik kullandığınız düşünülürse Tinder’da süper insan güçlerine sahipsiniz demektir.

Haberin Devamı

Vanity Fair bu servisi denediklerini ve doğru profilin önlerine geldiğini belirten bir rapor yazdı. Her ne kadar kulağa harika bir özellik gibi gelse bile Swipe Buster’da mesaj atamıyorsunuz ya da ekranı kaydırarak başka profillere geçemiyorsunuz. Uygulamanın sözcüsü bununla ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamada “Eğer kimin Tinder’da olduğunu merak ediyorsanız paranızı saklayın ve ücretsiz uygulamamızı indirin ifadeleri yer aldı.”

Tinder Yeniliklere Doymuyor