Trabzon Tiski Genel Kurulu Toplandı

Tiski Genel Kurulu Toplandı

23.05.2017 - 17:17 | Son Güncellenme:

.

Tiski Genel Kurulu Toplandı

Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) Genel Müdürlüğü 2017 Yılı I. Olağan Genel Kurul Toplantısı, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun başkanlığında gerçekleştirildi.
Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda icra edilen toplantıda TİSKİ Genel Müdürü Recep Köksal ve Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra İLBANK Bölge Müdürü Salih Devran, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ali Vedat Çiftçi, Karayolları Bölge Müdür Yardımcısı Turgay Çolak, DSİ, OGM ve İl Halk Sağlığı Müdürlüğü yetkilileri hazır bulundu.
Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, Genel Kurul Toplantısı’nın açılışında, TİSKİ Genel Müdürlüğü’nün yapısı; çalışmaları, tamamlanan, sürdürülen ve projelendirilen yatırımlar hakkında ayrıntılı açıklamalarda bulunarak Genel Kurul üyelerini bilgilendirdi. Gümrükçüoğlu, çalışmalarda sağlanan başarı ve sağlanan üst düzey koordinasyondan ötürü TİSKİ Genel Müdürlüğü yetkilileri ile ilgili kamu kurumlarının yöneticilerine Trabzon halkı adına teşekkür etti.
İhtisas komisyonlarının seçimi oybirliği ile gerçekleştirilirken, TİSKİ Genel Müdürlüğü’nün 2016 yılı çalışmaları ile ilgili Denetçi Raporu okundu ve Genel Kurul tarafından oybirliği ile onaylandı. TİSKİ Genel Kurulunun bugünkü oturumunda ayrıca Tarife ve Abone Hizmetleri Yönetmeliği görüşülerek oybirliği ile karara bağlandı. TİSKİ Genel Müdürlüğü’nün 2016 Yılı Faaliyet Raporu, 2016 Mali Yılı Bilançosu ve 2016 Yılı Kesin Hesabının görüşüleceği 2017 Yılı I. Olağan Genel Kurul Toplantısı II. oturumu yarın (24 Mayıs) gerçekleştirilecek.

Yazarlar