Cadde Tiyatro Keyfi'nden iki oyun birden

Tiyatro Keyfi'nden iki oyun birden

28.03.2018 - 15:52 | Son Güncellenme:

Tiyatro Keyfi'nin Nisan ve Mayıs aylarında Londra, Berlin ve Jaffa'da da sergilenecek olan yeni eseri "Gözlerin Ardında Müzikal" ise 30 Mart Cuma akşamı saat 20:30'da Borusan Oto Dolmabahçe Sahne'de izlenebilecek. 'Camille-Taşın Kalbi' ise ikinci sezonunda.

Tiyatro Keyfinden iki oyun birden

Büyük sanatçılar Camille Claudel ile Auguste Rodin'in sanat hayatlarına ve çalkantılı ilişkilerine odaklanan, erkek egemen toplumda eşit bir birey ve sanatçı olduğunu kanıtlamaya çalışan Camille'in mücadelesini ve yaşamının çeyrek yüzyılını geçirdiği akıl hastanesinde biten yaşamını anlatan "Camille - Taşın Kalbi" 2. sezonunda... 29 Mart Perşembe günü saat 20:30'da sergilenecek olan eseri Kosta Kortidis yazdı, Kemal Başar yönetti. Begüm Topçu Turay, Kubilay Tunçer ve Serap Yılmaz oynuyor.

Haberin Devamı

Tiyatro Keyfi'nin seyirciden oldukça ilgi ilgi gören, Nisan ve Mayıs aylarında Londra, Berlin ve Jaffa'da da sergilenecek olan yeni eseri "Gözlerin Ardında Müzikal" ise 30 Mart Cuma akşamı saat 20:30'da Borusan Oto Dolmabahçe Sahne'de izlenebilir. Tiyatro, dans ve akustik müziğin harmanlandığı eseri Nava Semel yazdı, Kemal Başar yönetti. Özgün'ün canlı performansla sahnede olduğu ve Eda Kandulu ile başrolü paylaştığı eserde enstrüman, dans ve diğer rollerde Melike Çetin, Ziya Serkan Doğan, Erkan Çelebi ve Onur Güney Kumaş var. Tomurcuk Vakfı ve Down Türkiye'nin de destek verdiği eser, aynı zamanda bir down sendromu farkındalık projesi...