İstanbul Tiyatro Perdesi Thy İle Gökyüzünde Açılacak

Tiyatro Perdesi Thy İle Gökyüzünde Açılacak

05.06.2017 - 12:02 | Son Güncellenme:

.

Tiyatro Perdesi Thy İle Gökyüzünde Açılacak

Türk Hava Yolları ( THY), İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Şehir Tiyatroları’nda sergilenen oyunları, 1 Haziran tarihi itibariyle uçak içi eğlence sisteminde yayınlayarak yolcularının tiyatro oyunlarını gökyüzünde izlemesini sağlıyor.
Türk Hava Yolları, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Şehir Tiyatroları ile önemli bir iş birliğine imza attı. Türk Hava Yolları, Şehir Tiyatroları ile yapılan protokol çerçevesinde Şehir Tiyatrolarında sergilenen oyunları 1 Haziran tarihi itibariyle uçak içi eğlence sisteminde yayınlayarak yolcularının tiyatro oyunlarını gökyüzünde izlemesini sağlıyor.
Türk Hava Yolları’nın Planet Eğlence Sistemi’ne sahip tüm dış hat uçuşlarında yayınlanan oyunlar bayrak taşıyıcının sadece yerli yolcularının değil aynı zamanda İngilizce altyazı seçeneği ile yabancı yolcularının da beğenisine sunuluyor. Bu sayede 100 yılı aşkın zamandır sergilenen İBB Şehir Tiyatroları eserleri, Türk HavaYolları’nın milyonlarca yabancı yolcusuna da ulaştırılarak önemli bir kültürel görevi ifa ediyor. Planet eğlence sisteminde her ay yenilenen film, TV programları ve müzik içeriklerinin yanı sıra İBB Şehir Tiyatroları’nda kapalı gişe oynayan en popüler oyunlar da Tiyatro kategorisi altında peyderpey yer alacak.
Haziran ayı boyunca Saadet Hanım, Geç Kalanlar, Pollyanna, Karıncalar (Bir Savaş Vardı) ve Hayal-i Temsil oyunları yolcuların beğenisine sunulacak.Sahnede sergilenen oyunların görüntüleri, farklı açılardan görüntü alan sekiz kamera ile kaydedildi. Kayıtlarda; oyuncuların jest, mimik ve duygularını tiyatrodaki gerçekliğiyle yansıtan özel teknikler kullanıldı.
TC-HK-Y)