Teknoloji Tizen Store Sonunda Açıldı!

Tizen Store Sonunda Açıldı!

04.05.2015 - 10:40 | Son Güncellenme:

Uygulama dünyasına Samsung tarafından bir üye daha eklendi. Tizen Store dünya çapında kullanıma sunuldu.

Tizen Store Sonunda Açıldı

182 ülkede kullanıma sunulan TizenStore henüz büyük bir kullanıcı kitlesine sahip edil. Bunun sebebi ise Samsung ‘un şu ana kadar Tizen işletim sistemine sahip sadece Z1 modelinin bulunması. Akıllı telefonları daha işlevsel kılan uygulama mağazaları konusunda önemin farkında olan Samsung, ürünlerini geliştirirken aynı zamanda Tizen uygulama mağazasını da zenginleştiriyor.

Haberin Devamı

Şuanda Samsung’un tek Tizen işletim sistemiyle çalışan akıllı telefonu Z1, sadece Hindistan ve Bangladeş’te satışta olsa da Samsung, TizenStore ’u 182 ülkede kullanıma sunarak hedeflediği yüksek ve dünya çapındaki kullanıcı sayısını bizlere göstermiş oldu.

Başka bir deyişle, Samsung’unTizenStore ‘u 182 ülkede kullanılabilir kılması bizlere Samsung’un dünya çapında daha fazla ülkeye Tizen telefonlar getirmek istediğini gösterdi. TizenStore ‘u incelediğimizde uygulama açısında şimdilik zengin olmadığını kesin bir şekilde söyleyebiliriz ancak Samsung’un 182 ülke için hizmete sunduğu bu servis çok yakında uygulama geliştiriceli sayesinde çok daha zengin ve kullanılabilir kılınacaktır.