Ekonomi TOBB heyetinden taziye ziyareti

TOBB heyetinden taziye ziyareti

20.06.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOBB yönetim kurulu üyeleri, Demirören Holding’in kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı merhum Erdoğan Demirören’in vefatı nedeniyle Demirören Ailesi’ne taziye ziyaretinde bulundu.

TOBB heyetinden taziye ziyareti

Ömrünü adadı

Haberin Devamı

Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki heyet Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Yıldırım Demirören, Demirören Holding Yönetim Kurulu Üyesi Meltem Demirören Oktay, Demirören Medya Grubu Başkanı Mehmet Soysal ve Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Vahap Munyar’a taziyelerini iletti. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, “İş hayatında önemli başarılara imza atan ve duayen bir isim olan Erdoğan Demirören değerli bir insandı. Türkiye’nin ekonomik kalkınmasına ve sosyal projelere ömrünü adayan Demirören’e Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun” dedi.

TOBB heyetinden taziye ziyareti

Taziye ziyaretine Hisarcıklıoğlu’nun yanı sıra TOBB Yönetim Kurulu üyeleri Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, Ankara Ticaret Borsası Başkanı Faik Yavuz, İstanbul ve Marmara, Ege, Akdeniz, Karadeniz Bölgeleri Deniz Ticaret Odası Başkanı Tamer Kıran, Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, Tekirdağ TSO Başkanı Cengiz Günay, Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, TOBB eski yönetim kurulu üyesi Halim Mete, Nevşehir TSO Başkanı Arif Parmaksız, Trabzon TSO Meclis Başkanı Şadan Eren de katıldı.