İstanbul TOÇEV’İN “YILDIZLARIN ŞARKILARI ÇOCUKLARIN YARINLARI” KONSERİ İÇİN BÜYÜK GÜN GELDİ

TOÇEV’İN “YILDIZLARIN ŞARKILARI ÇOCUKLARIN YARINLARI” KONSERİ İÇİN BÜYÜK GÜN GELDİ

07.02.2016 - 13:42 | Son Güncellenme:

.

TOÇEV’İN “YILDIZLARIN ŞARKILARI ÇOCUKLARIN YARINLARI” KONSERİ İÇİN BÜYÜK GÜN GELDİ

Çocukların eğitim ve sosyal hayatının gelişimi için sanat ve spor dünyasının ünlü isimleri güç birliği yaptı. Türkiye’nin yıldızları çocuklar için aynı sahneyi paylaşıyor.
Usta müzik adamı Metin Özülkü’nün müzik direktörlüğünü yaptığı ve prova çalışmalarının aylardır devam ettiği proje kapsamında düzenlenecek konser, 9 Şubat 2016 Salı günü saat 21.00’de TİM Maslak Show Center’da gerçekleştirilecek.
Yıldız futbolcular; Mehmet Topal ve Serkan Balcı’nın öncülüğünde organize edilen bu özel gecenin sunuculuğunu ise Selçuk Yöntem yapacak.
KADRODA REVİZYON
Konser için daha önce sahneye çıkacağı ilan edilen Mehmet Topal, Volkan Demirel, Olcan Adın, Burak Yılmaz ve Semih Kaya etkinlik takvimi sonrası belirlenen Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maçları, Eda Erdem, Neslihan Demir ve Işıl Alben de maç ve kamp çalışmaları nedeniyle sahneye çıkamayacaktır. Bu isimler yerine yıldızlar korosuna sporun efsane isimleri Tanju Çolak, Metin Tekin, Cüneyt Tanman, Bülent Korkmaz, Rıza Çalımbay, Tümer Metin, Semih Erden ile Türkiye’nin ilk kadın hakemi Lale Orta dahil oldu.
1994 yılında, 5 çocuğun eğitim hayatını destekleyerek yola çıkan ve 21 senede, 5 milyondan fazla çocuğun hayatına dokunmuş olmanın gururunu yaşayan Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı (TOÇEV), daha fazla çocuğa destek sağlayabilmek için bir ilke daha imza attı. “Yıldızların Şarkıları Çocukların Yarınları” projesinden elde edilecek gelir ile TOÇEV’in çalışmalarını sürdürdüğü ‘Öğrenim Merkezi’nin yapımına katkı sağlanacak.
Bu özel gecede çocuklar için muhteşem düetleri ile birlikte sahne alacak isimler ise şöyle:
İpek Açar - Semih Saygıner, Candan Erçetin - Kerem Tunçeri, Feridun Düzağaç - Cüneyt Çakır, Zara - Serkan Balcı, Nükhet Duru - Abdullah Avcı, Murat Dalkılıç - Lale Orta, Ümit Besen - Çağla Büyükakçay, Nilüfer - Gökhan Töre, Ayşegül Aldinç - Bülent Korkmaz, Kubat - Emre Belözoğlu, Eda Özülkü - Bekir İrtegün, Selami Şahin - Tümer Metin, Bülent Serttaş - Metin Tekin & Rıza Çalımbay, Mustafa Ceceli - Cüneyt Tanman, Fatih Erkoç - Tanju Çolak ve Funda Arar- Semih Erden oldu.