Tokat TOKAT’TA "3G" PROJESİ

TOKAT’TA "3G" PROJESİ

31.05.2016 - 16:14 | Son Güncellenme:

.

TOKAT’TA 3G PROJESİ

Tokat İl Genel Meclis Başkanı Adem Dizer “Geleceğin Gönlüne Girmek (3G) Projesi” kapsamında köy okullarında okuyan öğrenciler ile bir araya geldi.
Tokat İl Özel İdaresi, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kızılay Tokat Şubesi iş birliği ile “Geleceğin Gönlüne Girmek (3G) Projesi” kapsamında köy okullarından gelen öğrencilere kentin tarihi yerleri gezdirildi. Gezi programının ardından öğrencilere Tokat İl Genel Meclis Başkanı Adem Dizer’in öğle yemeği ikram etti. İl Özel İdaresi bahçesinde düzenlenen programa İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdullah Taştan, Kızılay Tokat Şubesi Başkan Yardımcısı Ahmet Kayhan Kılıç, 3G Proje Koordinatörü İlhan Yayar, Tokat İl Özel İdaresi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fikret Atılır ve çok sayıda davetli katıldı.
Yemek sonrasında Başkan Dizer öğrencilere İl Genel Meclis salonunu gezdirerek çalışmaları hakkında bilgi vererek, “Tokat’la ile ilgili bütün yatırım kararları bu meclis de seçilmiş meclis üyeleri tarafından alınıyor. Burayı şöyle değerlendirebilirsiniz. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin işleyiş sisteminin tamamı burada da uygulanıyor. TBMM’nin burası bir küçüğüdür. Burada her yıl kasım ayında bir ay boyunca Tokat ile ilgili yapılacak yatırımlar ile ilgili kararlar alınıyor” diye konuştu.
Öğrencilere Tokat’la ilgili düşüncelerini soran Başkan Dizer, "Sizlerden bir isteğim var. Akşam evlerinize döndüğünüzde sadece bir oturun düşünün. Ben Tokat’ta yönetici olsaydım, Tokat’ın yöneten birisi olsaydım. Ben Tokat için ne yaparım diye düşünün ve düşüncelerinizi bir mektup haline getirerek bize yazın. Mail ve posta yoluyla bizlere ulaştırmanızı rica ediyorum. Sizden alacağımız bu ışıkla, fikirlerle inşallah Tokatımıza farklı yatırımlar yapma imkanı buluruz. Sizin düşünceleriniz bizler çok önemli geldiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum şeklinde konuştu.
Öğrencilerin sorularını yanıtlayan Başkan Dizer, programın ardından öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.