Niğde TOKİ BAŞKANI TURAN’DAN BELEDİYE BAŞKANI FARUK AKDOĞAN’A ZİYARET

TOKİ BAŞKANI TURAN’DAN BELEDİYE BAŞKANI FARUK AKDOĞAN’A ZİYARET

22.08.2014 - 13:51 | Son Güncellenme:

.

TOKİ BAŞKANI TURAN’DAN BELEDİYE BAŞKANI FARUK AKDOĞAN’A ZİYARET

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ı ziyaret ederek Kentsel Dönüşüm alnında incelemelerde bulundular.
Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ı makamında ziyaret eden TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan Efendibey Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesini inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ı TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan’ın yanı sıra AK Parti İl Başkanı Emrah Özdemir, Niğde Belediye Başkan Yardımcıları Harun Dikici ve Mustafa Yiğit, Niğde Ulukışla İlçe Belediye Başkanı Ali Uğurlu, Çiftlik Belediye Başkanı Serkan Güzel, Niğde Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ahmet Akaycan ve TOKİ Başkanlığı bölge sorumluları birlikte ziyaret ederek Kentsel Dönüşüm Çalışmaları hakkında görüşmelerde bulundular.
TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan; "Niğde devam eden bir iş var. Geliştirebilir miyiz, nasıl bir şey yapabiliriz amacı ile incelemelerde bulunmak için Niğde’deyiz. Bu dönemden sonra daha ağırlıklı olarak Kentsel Dönüşüme ağırlık vereceğiz. Kentlerin dokusunu da bozmadan daha uygun ne yapabiliriz ne edebiliriz bu konuda ilgili birimlerimizi daha güçlü hale getiriyoruz" şeklinde konuştu.
Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Projeyi bir kaç yıl içerisinde toparlayıp bitirmemiz gerekiyor. Tabi Kentsel Dönüşüm işi TOKİ’nin işi ama ne kadar da kamu oyunda TOKİ’nin yaptığı bir iş olduğunu söylesek de vatandaş bunu Belediyenin yaptığı bir iş zannediyor. Böyle bir durum var. Yeni TOKİ Başkanı Sayın Mehmet Ergün Turan ile yeni bir ivme kazanacağını düşünüyorum TOKİ’nin. Şu andaki çalışmalarda bunu gösteriyor. TOKİ müteahhitleri noktasında biraz daha seçici olursa daha iyi olur diye düşünüyorum. Sizlerle birlikte TOKİ yeni bir döneme giriyor bunu da ziyaretinizden anlıyoruz. Ziyaretlerinden dolayı TOKİ Başkanı Sayın Mehmet Ergün Turan’a ve ekibine teşekkür ediyorum" dedi.