Uşak TOKİ BAŞKANI TURAN; “UŞAK KENTSEL DÖNÜŞÜMDE ÖRNEK ŞEHRİMİZ”

TOKİ BAŞKANI TURAN; “UŞAK KENTSEL DÖNÜŞÜMDE ÖRNEK ŞEHRİMİZ”

25.04.2016 - 17:35 | Son Güncellenme:

.

TOKİ BAŞKANI TURAN; “UŞAK KENTSEL DÖNÜŞÜMDE ÖRNEK ŞEHRİMİZ”

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan bitimine az bir zaman kalan Kentsel Dönüşüm Projesi’yle örnek olduklarına dikkat çekerek, “Projemiz TOKİ Başkanımız Sayın M. Ergün Turan tarafından sürekli ön plana çıkarılıyor” dedi.
2016 yılında bitirilmesi planlanan projede sona yaklaşılıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere bakanların ve TOKİ Başkanı M. Ergün Turan’ın hassasiyetle takip ettiği proje örnek olarak gösteriliyor. Fransa’da MIPIM Fuarı’nda görücüye çıkan ve fuarın ilgi odağı olan proje, son olarak TOKİ’nin düzenli olarak çıkardığı dergisinde yer aldı. TOKİ Haber isimli derginin ön sözünü TOKİ Başkanı M. Ergün Turan yaparken, burada da Kentsel Dönüşüm Projesi’nin ülkenin önde gelen dönüşüm projelerinden olduğu vurgulandı.
Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan,”Projemizin takip edilmesi ve örnek gösterilmesi kentimizin ne denli büyük bir projeye sahip olduğunun göstergesidir” dedi.
Cahan, “İlimizin kaderini değiştirecek ve kentin gelişimine olumlu etki edecek Kentsel Dönüşüm Projesi’nde sona yaklaştık. Projemiz ilimizin talihini de değiştirecektir. Böylesine değerli olan projeyle kentimize 450 milyon TL’lik bir yatırım söz konusudur. Proje sanayiden konut ve sanayiye dönüşüm anlamında ilk olmasının yanında bin 051 konut 923 işyeri 750 kişilik cami, 24 derslikli okul ve sağlık ocağını ilimize kazandıracaktır. İşte böyle büyük olan projemiz ülkemizde ve yurt dışında sürekli konu olmakta ve örnek gösterilmektedir” şeklinde konuştu.