Top Trend: Takım Elbiseler

Sokak stilleri artık biraz daha uyum ve ahenk içerisinde. Modanın yeni tanışmadığı ve 70'lerin izlerini taşıyan takım kıyafetler yavaş yavaş yayılmaya ve göz aşinalığını kazandırmaya başladı. Tek tip bir kıyafet belki ilk etapta herkese biraz uzak kalsa da, çabucak adapte olunacak sportif tarzı da içerisinde barındırıyor. Her taraftan fışkıran 70'ler stilleri yine rotasını günümüze çeviriyor ve o hep bir yerlerde bahsi geçen retro silüetler renklerle sokağın merkezine ışınlanıyor. Uyumsuzluğu unutmak, daima birbiri ile takım olan elbiselere biraz daha yakınlaşmak gerekli. Üstelik bu hareket kesinlikle ertelenmemeli!

Haberin Devamı

Altı Üstü Bir Takım

Desenler sokakları sardı. Renkler hiç olmadığı kadar belirgin. Birbirinden farklı baskılı kıyafetler her stilde baskın geliyor. Dört bir yana dağıtılmış tropikal desenler, simetrik geometrik baskıların hiçbir şekilde ayarının kaçmaması, kareden puatiyeye ilerleyen stabil bir döngü derken yaz mevsiminin ne kadar hareketli geçtiği gerçeğiyle yüzleşiyor insan. Geriye de alt üst takım değerlendirmesi kalıyor. Takım elbise denildiğinde herkesin kafasına canlanan klasik algı artık bu trenle biraz dağılacak gibi duruyor. Şort bluz, bluz etek takımlar klasik bir algıdan ziyade spor bir tarza davetiye çıkarıyor. 1970'ler modası bu sefer salaş bohemden ayrılarak, şık yüzünü gösteriyor. Kendinizi hazır hissettiğinizde altı üstü takımları kullanmaya başlayabilir, bu yeni ama eskiden kalma trende katılabilirsiniz.

Palmiye Desen

Bol yeşilliğin tropikal desen olarak modaya inceden inceye işlediği, her rengi biraz yeşertmenin kimseye zarar vermediği günlerdeyiz. Beyazın, sarının, siyahın palmiye ağaçları ile donatıldığı bu günler, mevsimin en güzel günleri.

Enine Boyuna

Boyuna ya da enine fark etmiyor artık. İllaki bir yerden çizgili niteliği taşıyor kombinler. Aslında bu durum vücut formuna da katkı sağlıyor. Daha uzun, daha ince, daha güzel, daha şık ve hep dahasını vaat ediyor çizgiler...

Çiçek Baskılar

Pastel tonların en güzelini doğadan çalmalı, her kombini çiçeklerle coşturmalı. Şık, zarif ve oldukça feminen kısa bluzlu pantolon takımları her an her yere hazır olmayı destekliyor. Gündüzden geceye doğru geçiş planları için kolay bir seçeneği meydana çıkarıyor.

Haberin Devamı

Tam Takım Kareli

Gömlekler, ceketler, tişörtler derken pantolonlarda hiç olmadığı kadar kareli. Hatta alt üst takımlar tek düze kare desenin aslında ne kadar enerjik bir seçim olduğunu kanıtlamak için varmış gibi.

Tüm dünyada matching sets olarak adlandırılan bu trendi kapsayan farklı fotoğraflardan ilham almak için - -yazıma tıklayabilirsiniz.
Sokak modası, yeni trendler ve stil yazılarımı ayrıca blogum - - üzerinden de takip edebilirsiniz.