Dünya Toplantı yerine golfte çıktı!

Toplantı yerine golfte çıktı!

29.03.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

ABD Başkanı Donald Trump, gündem yaratmaya devam ediyor. Son olarak “Obamacare” olarak bilinen sağlık reformu tasarını bitirmeyi amaçladığı yeni planı, yeterli destek bulamayacağı gerekçesiyle geri çeken Trump, bu kez de “toplantıda” diye duyurulmasına rağmen, golf oynamaya gittiği kendi kulübünde ortaya çıktı.

Toplantı yerine golfte çıktı

Trump’a yakınlığıyla bilinen bir televizyon kanalı, Twitter’dan “Başkan Trump, hafta sonunu Beyaz Saray’da çalışarak geçiriyor” şeklinde haber verirken, sadece dakikalar sonra, Instagram’dan bunun tam tersi görüntüler ortaya çıktı. Nitekim söz konusu görüntülerde, Başkan Trump, golf kıyafetleriyle Trump National Golf Club’taydı. Burada bir süre golf oynayan ve daha sonra da restoranda beraberindekilerle golf maçı izleyen Trump’ın, kulüpte 4 saat geçirdiği belirtildi. Görüntüler, sosyal medyada paylaşılırken, Trump’ın, eski Başkan Obama’nın fazla golf oynadığını söylediği 20’den fazla tweet’i olduğu hatırlatıldı.

Haberin Devamı

Çocuk masası

Trump, Beyaz Saray’daki Roosevelt Odası’nda 4 yeni yasaya imza atarken, oturduğu masayı küçük bularak “çocuk masası”na benzetti. Başkan, imza anına çevresi kalabalık olduğu için Oval Ofis yerine başka bir salona geçti. Trump, buradaki masayı “Hayatımda gördüğüm en küçük masa” diye tanımlarken, masanın, 19.yüzyılda Kuzey Kutbu’nda keşif yapan bir tarihi gemiden kalan malzemelerden yapıldığı öğrenildi.