Ege Toptancı hali hizmete girdi

Toptancı hali hizmete girdi

18.05.2018 - 00:56 | Son Güncellenme:

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin 4 milyon 190 bin liraya mal ettiği Sultanhisar-Atça Toptancı Hali’nde 30 işyeri bulunuyor. Esnaf, yeni tesiste artık çok rahat edecek

Toptancı hali hizmete girdi

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun “Sultanhisar İster, Büyükşehir Yapar” sloganı, bir kez daha gerçek oldu. Sultanhisarlılar, Sultanhisar-Atça Toptancı Hali istedi, Topuklu Efe de yaptı. Yapımı tamamlanan Sultanhisar-Atça Toptancı Hali, muhteşem bir törenle hizmete girdi.
Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya’nın ev sahipliğindeki halin açılışına, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Aatabay ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Başkan Çerçioğlu, beraberindeki partililerle birlikte halin kurdelesini kestikten sonra hal esnafını tek tek ziyaret etti, hayırlı işler diledi.

Haberin Devamı

Esnafı ziyaret etti

Törene katılanlara pilav ikram edildi. Atça Karayolu Altı Küme Evleri’ndeki yeni Toptancı Hali, 9 bin 800 metrekare alan üzerine inşa edildi ve 4 milyon 190 bin liraya mal oldu. Halde 30 işyeri yer alıyor.