Ege Topuklu Efe, Nazilli’ye çifte armağan getirdi

Topuklu Efe, Nazilli’ye çifte armağan getirdi

25.02.2017 - 04:43 | Son Güncellenme:

Aydın Büyükşehir Başkanı Özlem Çerçioğlu, ASKİ Hizmet Binası ve Çok Amaçlı Spor Salonu’nun temelini attı. Haziran ayında tesisin hizmete girmesi bekleniyor

Topuklu Efe, Nazilli’ye çifte armağan getirdi

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Özlem Çerçioğlu, Nazilli’de ASKİ Hizmet Binası ve Çok Amaçlı Salonları’nın temelini attı, vatandaşlara seslendi. Çerçioğlu, AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem’i eleştirdi, “Taş üzerine taş koymaz, koyana da engel olur. CHP’nin kurultaya gittiğini ve Genel Başkanımızın aday olmayacağını söylemiş. Biz de ona diyoruz ki; haddini bileceksin. İşine bakacaksın” dedi.

Miting gibi tören

Nazilli’de yapımına başlanan Büyükşehir Belediyesi ASKİ Hizmet Binası ve Çok Amaçlı Salonları için temel atma töreni düzenlendi. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Özlem Çerçioğlu, CHP Aydın Milletvekili Metin Lütfü Baydar, CHP İl Başkanı Bayram İnci, Bozdoğan Belediye Başkanı CHP’li Tümer Apaydın, Karacasu Belediye Başkanı CHP’li Mustafa Büyükyapıcı, Didim Belediye Başkanı CHP’li Deniz Atabay, İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, CHP’li ilçe başkanları, mahalle muhtarları ve vatandaşlar törene katıldı. “Nazilli, bizim gözbebeğimiz” diyen Başkan Çerçioğlu, şunları söyledi:
“Biz Nazilli’ye çok önem verdik, vermeye de devam ediyoruz. Nazilli’de daha iyi hizmet edebilmek için hizmet binamızı ve kültür merkezimizin temelini attık. 2.5 yılda yaklaşık 23 milyon liralık yatırım yaptık. Yetmez. Daha fazla yatırım yapmaya devam edeceğiz. Nazilli daha önce bu kadar yatırım almamıştı. Büyükşehir Belediyesi olarak hizmete devam edeceğiz. Yeni içme suyu arıtma tesisimiz açılıyor. Biz sadece hizmet etmesini biliriz. Başka bir şey yapmayı bilmeyiz. Hizmet etmeyenler konuşuyor. Biz de onlara ‘nazar etmeyin, konuşmayın, çalışın sizin de olsun’ diyoruz. Gelin destek olun daha büyütelim diyoruz. Bugün bu temeli sizinle birlikte açıyoruz. Ağustos ayında hizmete girecek şimdiden hayırlı olsun.”