Ege Torbalı’ya bir hizmet daha

Torbalı’ya bir hizmet daha

23.03.2017 - 04:42 | Son Güncellenme:

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Torbalı’daki merkezin açılış töreninde yaşlılarla kahvaltı etti, İzmir ve çevresine yatırımların süreceğini vurguladı

Torbalı’ya bir hizmet daha

Açılışlar ve ziyaretler için İzmir’e gelen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Torbalı ilçesindeki Torbalı Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin açılış törenine katıldı. Bakan Kaya, huzurevi girişinde kendisini karşılayıp çiçek veren, 74 yaşındaki Emine Handan Koç’un ellerini öptü. Daha sonra kahvaltıda yaşlılarla bir araya gelen Bakan Kaya, huzurevi sakinlerinin tek tek yanına gitti, onlarla sohbet etti.

Haberin Devamı

Yaşlılarla kahvaltıdan sonra huzur evinin açılış töreni yapıldı. Ziyaret için gittiği Hollanda’da yaşananları da gündeme getiren ve ağır eleştirilerde bulunan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, “Hayır kampanyalarına izin veren Batı, Avrupa, PKK’nın toplantısına izin veren Batı, ‘evet’ kampanyalarını bir bir durduruyor. Evet çıkmasından büyük endişe içerisindeler. Bize kadın haklarından bahseden Batı, bir kadın bakana insanlık dışı uygulamalarda bulundu. Biz kadın haklarının da en büyük savunucusuyuz” dedi.

‘Her engeli aşıyoruz’

Bakan Kaya, “Ülkemiz, sıkıntılarını yüreğinde hissedenlerin devleti. İnsan haklarını güvende olduğu bir Türkiye var. Ekonomide, sosyal politikalarda birçok yeniliği hayata geçiren güçlü bir Türkiye var. Geleceğe güvenle yürüyen Türkiye var. Teröre, darbeci teröristlere rağmen istikrarlı büyümesine devam ediyor. Bizim gücümüzün tek bir kaynağı var, o da aziz milletimiz, sizlersiniz. Bizim yolumuz barışa giden yol. Bu yolda her engeli yine milletimizle bir bir aşıyoruz” diye konuştu.