Konya TORKU KONYASPOR’DA KAYSERİSPOR HAZIRLIKLARI

TORKU KONYASPOR’DA KAYSERİSPOR HAZIRLIKLARI

19.08.2015 - 13:26 | Son Güncellenme:

.

TORKU KONYASPOR’DA KAYSERİSPOR HAZIRLIKLARI

Spor Toto Süper Lig’in ikinci haftasında deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak Torku Konyaspor’da hazırlıklar sürüyor.
Spor Toto Süper Lig’in açılış maçında sahasında Akhisar Belediyespor ile 1-1 berabere kalarak lige bir puanla başlayan Torku Konyaspor, 22 Ağustos Cumartesi günü deplasmanda konuk olacağı Kayserispor maçı hazırlıklarına devam ediyor. Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri’nde teknik direktör Aykut Kocaman ve yardımcı antrenörler gözetiminde gerçekleştirilen antrenmana annesinin vefatı nedeniyle gittiği ülkesinden dönen İbrahim Sissoko’da katılırken, sabah çalışması tam kadro gerçekleştirildi. Yeşil-beyazlı oyuncular ısınma hareketlerinin ardından iki grup olarak salonda CORE ve ağırlık-denge çalışması yaptı. Daha sonra sahaya çıkan oyuncular, pas çalışması ve top tekniğine dayalı pas çalışmasının ardından çift kale maç ile antrenmanı tamamladı.
ÖMER ALİ ŞAHİNER’İN HEDEFİ UEFA
Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan Torku Konyaspor’un başarılı defans oyuncusu Ömer Ali Şahiner, ilk maçta karşılaştıkları Akhisar Belediyespor maçında istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını söyledi.
Akhisar Belediyespor maçının bekledikleri oyunun dışında bir oyun olduğunu aktaran Şahiner, “Bunun belli başları nedenleri olabilir ama bunun arkasına çok yaslanmamamız gerekiyor, daha iyi olmamız gerekiyor. Sonuç olarak yeni bir kadroya sahiptik o maçta. Oyuncularımızın çoğu yeni oynadı. Kadro derinliğinde biraz sıkıntı yaşadık. Hazır olmayan arkadaşlarımız var. Bu hafta iyi çalışıp inşallah Kayseri’de biraz daha geniş bir kadroyla, kaliteli bir oyunla hafta sonu Kayseri’den güzel bir galibiyetle ve güzel bir oyunla Konya’ya mutlu bir şekilde döneriz” dedi.
"SAVUNMAMIZI DÜZELTMEMİZ GEREKİYORDU"
Takım olarak gol bulmakta zorlanmalarını da değerlendiren Ömer Ali, “Geçen sene ikinci yarıda ligin en az gol yiyen takımıydık. Maçı kazanmak için önce savunma yapmamız gerekiyor. Geçen sene iyi savunma yaptık. Genel olarak oyun planımızda geri çekilerek savunma yapmak değilde hep birlikte takım savunması yapmak var. Herkes iyi savunma yapıyor. Hiçbir zaman kolay gol atılmıyor. Bende geçen sene önde olduğum zamanlar iki tane gol attım ama öndeki oyuncular için gerçekten zor bir durum. Sürekli denemek, sürekli pozisyon aramak gerekiyor. Bu biz de biraz daha zorlaştı çünkü savunmamızı düzeltmemiz gerekiyordu. Geçen sene biraz ona yöneldik. Bu sene inşallah bu durum biraz olsun değişir diye düşünüyorum. Geçen seneki çıkışımız buradan geliyor. Bu sene takım savunmasını yaparken inşallah goller de gelir. İnşallah geçen sene ulaştığımız gol sayısının üzerine çıkarız” diye konuştu.
"KONYA’DA HER ŞEY DEĞİŞİYOR..."
Geçen sene yakaladıkları başarının altında bir başarının kendisini mutlu etmeyeceğini de kaydeden Ömer Ali, konuşmasını şu sözlerle noktaladı:
“Dışarıdan bir taraftar gözüyle söyleyeyim. Bu sene 8.’lik kimseyi mutlu etmez. Çünkü geçen sene yakalanan bir başarı var. Konya’da artık her şey değişiyor, bir futbol şehri olma yolunda ilerliyoruz. İnsanlar artık bir hedef istiyor, başarı istiyor. Bu da gayet normal. Biz de öyle istiyoruz. 8’incilik ya da 9’unculuk beni mutlu etmez. Bunun üstüne daha ne kadar çıkabiliriz bunu da bilmiyorum. İnşallah bir UEFA hedefi neden olmasın, olabilir.”