Konya TORKU KONYASPOR’DAN CAMİAYA BİRLİK VE BERABERLİK ÇAĞRISI

TORKU KONYASPOR’DAN CAMİAYA BİRLİK VE BERABERLİK ÇAĞRISI

30.09.2015 - 14:57 | Son Güncellenme:

.

TORKU KONYASPOR’DAN CAMİAYA BİRLİK VE BERABERLİK ÇAĞRISI

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, son günlerde spor kamuoyunu meşgul eden ve başkan Ahmet Şan ile teknik direktör Aykut Kocaman arasında büyük bir sorun varmış gibi gösterilen konu ve gündemdeki diğer konularla ilgili açıklamalarda bulundu.
Bir otelde as başkanlardan Mustafa Oral’ın da hazır bulunduğu sohbet toplantısı düzenleyen basın sözcüsü Ahmet Baydar, yaklaşık 4 haftayı bulan bir süre önce yapılan röportajın yeni yapılmış gibi servis edilerek kulüp başkanı Ahmet Şan ve teknik direktör Aykut Kocaman arasında büyük bir sorun varmış gibi lanse edilmeye çalışıldığını ve bununla takım huzurunun bozulmak istendiğini ifade etti.
"TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZÜN İŞİNE KARIŞMA GİBİ BİR DURUM SÖZ KONUSU DEĞİL"
Yaklaşık 1 ay önce yapılan röportajın yeni bir açıklamaymış gibi servis edildiğini ifade eden Ahmet Baydar, "Kulüp Başkanımızın kendi görüşlerini oldukça samimi bir şekilde ve herhangi bir olumsuzluk içermeden medenice ifade etmesi kadar doğal bir şey olamaz. Zaten bakıldığında açıklamalarda oluşturulmaya çalışılan ortamda belirtildiği gibi teknik direktörümüzün işine karışma gibi bir durumda söz konusu değil. Esas burada irdelenmesi gereken konu hangi amaçla ve ne düşünülerek bu haber, üzerinden 4 haftalık bir süre geçmesine rağmen yeniden servis edilerek bir tartışma ortamı oluşturuldu. Bununla birlikte bir kaos ortamı meydana getirilerek takımımızın huzurunun bozulmak istenmesi oldukça aşikardır. Ama bu durumdan faydalanmak isteyenler amaçlarına ulaşamayacaktır. Ortada herhangi bir sorun yoktur. Takımımızda her şey yolunda ve bozulması için gayret gösterenlere meydan verilmeyecektir. Artık bu konunun kapatılması gerektiğine inanıyoruz” dedi.
"ÇIKIŞIN DEVAM EDECEĞİNE İNANIYORUZ"
Hafta sonu kendi sahalarında oynadıkları ve 2-0 galip geldikleri Mersin İdman Yurdu maçını da değerlendiren Baydar, "Takımımız son maçında Mersin İdman Yurdu’nu güzel ve üstün bir oyun sonrası 2-0’lık net bir skorla mağlup ederek sezonun iç sahadaki ilk galibiyetini aldı. Bizleri sevindiren nokta; takımımızın her geçen hafta daha da oturmuş bir şekilde yoluna aldığı başarılı sonuçlarla devam ediyor olması. Bununla birlikte daha fazla bir arada oynama fırsatı bulan oyuncularımız uyum sorununu ortadan kaldırırken, performanslarını arttırarak takım başarısına da katkı sağlamayı da sürdürüyor. Geride kalan 6 haftada sadece bir yenilgi alan takımımız 3 deplasman maçında 1 galibiyet, 2 beraberlik elde etti. Genele bakıldığında 6 maçta 2 galibiyet, 3 beraberlik, 1 yenilgilik bir performansımız var. Bunun karşılığı 9 puan toplandı. Bu performansla birlikte gelen çıkışın ilerleyen haftalarda da devam edeceğine inanıyoruz. Bu konuda teknik heyet ve oyuncu kadromuza güvenimiz her zaman olduğu gibi yine tam" diye konuştu.
"TRABZONSPOR’DAN PUAN ALACAK GÜCE SAHİBİZ"
Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, Trabzonspor ile deplasmanda oynanacak maç ile ilgili olarak da, "Şimdi önümüzde Milli Takım arasına girmeden deplasmanda oynayacağımız Trabzonspor maçı var. Her zaman söylediğimiz gibi bizi ilgilendiren tek nokta; rakibin durumuyla ilgilenmeden kendi işimize bakarak elimizden gelenin iyisini yapıp, Trabzonspor deplasmanından puan ya da puanlarla ayrılmak. Bunu da başaracak güce sahibiz. İnşallah milli takım arasına alacağımız güzel bir sonuçla moralli bir şekilde girerek yolumuza emin adımlarla devam ederiz" şeklinde konuştu.
Toplantıda söz alan as başkanlardan Mustafa Oral, Konyaspor’un ligde bir ivme yakaladığını ve bunu da devam ettirmesi adına tüm Konya’nın ve camianın desteğine ihtiyaç duyduklarını ifade etti. Oral, "Bu tür suni gündemlerle ve yalan haberlerle uğraşmak kimseye bir şey kazandırmaz. Bu konuda harcanan enerjiyi takımımızın nasıl daha iyi olabiliri için harcarsak Konyaspor’u daha iyi yerlerde görebiliriz" şeklinde görüş belirtti.