Gündem Torpidodaki 20 bin lirasını çaldılar

Torpidodaki 20 bin lirasını çaldılar

04.07.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kahramanmaraş Elbistan’daki evini yaptırmak ve köy derneğine yardım etmek için Maltepe’de özel bir bankadaki hesabından 20 bin TL çeken Kalender Maden (55) arabasına binerek çok yakınında ki evine gitti.

Torpidodaki 20 bin lirasını çaldılar

Maden’i bankadan para çektiği andan itibaren takip eden hırsızlarda harekete geçerek takibe başladı. Gülsuyu Mahallesi’nde ki evinin önüne geldiğinde parayı arabasının torpido gözünde bırakan Maden, başına geleceklerden habersiz evine çıktı.

Hız yapıp dikkat çekti

Bu sırada Maden’i takip eden araçlardan biri cadde üzerinde aşırı hızla turlar atarken diğer araçtan inenler torpido bölümünde ki paraya yöneldi. Hırsızların, Maden’in otomobilinin camını kırarak 20 bin TL’yi almasının ardından çevredekilerin dikkatini çekmek için tur atan diğer araç olay yerinden uzaklaştı. Camın kırıldığını gören vatandaşların çağırması üzerine tüm parasının çalındığını gören Maden, “Herkes çok dikkatli olsun. Beni bankadan itibaren takip etmişler. Biri çevredekileri oyalarken diğeri hırsızlık yaptı.

Özellikle bankadan nakit para çekimlerinde ya da tapu dairelerinde dikkat artmalı. Para ya da değerli eşyanın bırakılmaması gerekiyor. Ben büyük zarar gördüm başkaları zarar görmesin. Silah kullanarak beni yaralayabilirlerdi. Kamera kayıtları umarım araçları tespit edecek” dedi.