Oyun Torrentlerin gözdesi Call of Duty 6!

Torrentlerin gözdesi Call of Duty 6!

30.12.2009 - 09:28 | Son Güncellenme:

2009 yılının en çok indirilen oyunların listesi açıklandı. Satış rekorları kıran Call of Duty: Modern Warfare 2, yasal olmayan yöntemle en çok indirilen oyun oldu.

Torrentlerin gözdesi Call of Duty 6

4.1 milyon kişi Call Of Duty 6'nın PC sürümünü indirdi. Torrent sitelerinde birinci sıraya yerleşen bu oyun, Xbox 360 sürümü de oldukça ilgi çekti. İkinci sırayı, 2009'un ortalarında çıkan ve 3.2 milyon indirme sayısı ile şaşırtan SIMS 3 adlı oyun oldu.

Haberin Devamı

Yorumcular tarafından eleştirilen, Almanya gibi büyük bir pazarda geri çekilen ve genelde de satışlarda başarı yakalamayan Protoype, listenin üçüncü sırasına yerleşti. Listenin devamında Need for Speed:Shift ve Street Fighter 4 yer alıyor.

Xbox 360 oyunlarında, 970 000 Download sayısı ile Call Of Duty 6 en çok indirilen oyun oldu. Street Fighter 4 ikinci sırayı, Prototype üçüncü, Dirt 2 dördüncü ve UFC2009 beşinci sıraya yerleşti.

Yasal olmayan Wii oyunlarında New Super Mario Bros, 1.15 milyon indirme sayısı ile zirveye yerleşti. Listenin devamında Punch-Out, Wii Sports Resort, The House of the Dead ve Mario Power Tennis adlı oyunları görmek mümkün.

:: Bu listenin sıralaması sizi şaşırttı mı?

Daha fazlası için ShiftDelete.Net sitesini ziyaret edebilirsiniz.