Ekonomi TOTAL'den flaş açıklama: Sonuna kadar destek vereceğiz

TOTAL'den flaş açıklama: Sonuna kadar destek vereceğiz

10.07.2017 - 14:36 | Son Güncellenme:

TOTAL Keşif ve Üretim Başkanı Arnaud Breuillac, Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen 22. Dünya Petrol Kongresi'de yaptığı konuşmada, “Total olarak güvenilir ve sürdürülebilir enerji sunmak bizim için temel amaç” dedi

TOTALden flaş açıklama: Sonuna kadar destek vereceğiz

Moderatörlüğünü ABD merkezli petrol ve doğalgaz şirketi Weatherford'un Başkanı Mark McCollum'un yaptığı “Dalgalı bir piyasada nasıl rekabetçi olunur” başlıklı panelde, aralarında ExxonMobil Exploration Company Başkanı Steven M. Greenlee, Exploration and Production for TOTAL Başkanı Arnaud Breuillac, Statoil Kıdemli Başkan Yardımcısı Torger Rod ve GE Oil and Gas CEO'su Lorenzo Simonelli'nin bulunduğu küresel enerji uzmanları konuştu.

Haberin Devamı

TOTAL Keşif ve Ürün Başkanı Arnaud Breuillac’ın konuşmasından satırbaşları şöyle:

Enerji endüstrisi ileride üç sorunla karşı karşıya kalacak. Enerji talebini karşılamak, küresel ısınmayı durdurmak, çeşitlenen talebe karşılık vermek.

TOTAL bu koşullara karşı hazırlığını yapıyor. TOTAL olarak güvenilir ve sürdürülebilir enerji sunmak bizim için temel amaç. Daha iyi bir enerjiye sonuna kadar destek vereceğiz.

TOTAL olarak biz tamamen uluslararası enerjinin ulaştırılması adına önemli işler yapıyoruz. Gaz portföyümüzü artırıyoruz. Gaz değer sistemini destekliyoruz. Yeni entegre projelerle destekliyoruz.

Enerji ilerlemenin de öncüsü konumunda. Bunun için TOTAL olarak ileride endüstrinin oluşabilecek sorunlarına karşı hazırlıklı olarak, erişilebilir enerjiye ulaşmada, çevreci projelerde daha birçok yenilik ve beklentide yanınızdayız.

Haberin Devamı

TOTALden flaş açıklama: Sonuna kadar destek vereceğiz