Ekonomi TOTAL’le uçmaya hazır mısınız?

TOTAL’le uçmaya hazır mısınız?

09.05.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

Nisan 2016’dan bu yana Demirören Holding bünyesinde faaliyet gösteren, Türkiye’nin lider akaryakıt şirketlerinden Total Oil Türkiye A.Ş., İstanbul Havalimanı ziyaretçilerine hizmet verecek Total Havalimanı istasyonunu açtı.

TOTAL’le uçmaya hazır mısınız

Havalimanı içerisinde, İstanbul Havalimanı yolcularına ve araçlarına hizmet veren ve yaklaşık 5 bin metrekarelik alana sahip istasyon; 9 akaryakıt, 3 LPG olmak üzere 12 ayrı pompa adası ile sürücüleri ağırlıyor. En son teknolojiyle donatılan istasyonun içerisinde, yolcuların birçok ihtiyacına cevap verebilecek, geniş ürün çeşitliliğine sahip Café Bonjour market, Alsancak Unlu Mamüller ile Nescafe Milano’nun kahve alanı da yer alıyor.

Haberin Devamı

Uçak bileti hediye

‘Türkiye’nin Enerjisi Güzel’ sloganıyla hız kesmeden yatırımlarını sürdürmeye devam eden Total Oil Türkiye, şimdi de seyahat etmeyi sevenler için güzel bir fırsat sunuyor. 27 Mayıs 2019 tarihine kadar Demirören Enerji Instagram hesabından paylaşılan ilgili içeriklerin altına, uçmak istenilen lokasyonu en güzel tarif edenler arasından 10 kişiye çift kişilik İstanbul Havalimanı çıkışlı uçak bileti hediye ediyor.

TOTAL’le uçmaya hazır mısınız
MPİ kapsamında, ücretsiz katılım gösterilebilen bu yarışmaya 29 Nisan-27 Mayıs 2019 tarihleri arasında @demirorenenerji Instagram sayfasını takip edip, sayfada yayınlanacak olan ilgili postların altına gitmek istediği seyahat lokasyonu ile birlikte gitmek istediği kişiyi etiketleyen ve neden bu lokasyona gitmek istediğini en iyi şekilde anlatan kullanıcılar yarışmaya ücretsiz katılabiliyor.

Haberin Devamı

Gelen yorumlar 30.05.2019 tarihinde yarışma için oluşturulan jüri tarafından yaratıcılık, konuya uygunluk, özgünlük, dil-anlatım kriterlerine göre değerlendirilecek. Kazananlara İstanbul Havalimanı çıkışlı, istenilen lokasyonda kullanılabilecek çift kişilik gidiş-dönüş uçak bileti hediye edilecek. Kampanyaya katılmak isteyenler www.demirorenpetrol.com.tr adresini ziyaret edebilecek.