Otomobil Toyota C-HR, Bursa OtoShow'da tanıtıldı!

Toyota C-HR, Bursa OtoShow'da tanıtıldı!

16.11.2016 - 16:01 | Son Güncellenme:

Türkiye'de üretilen ilk hibrit crossover modeli Toyota C-HR Bursa OtoShow'da tanıtıldı.

Toyota C-HR, Bursa OtoShowda tanıtıldı

Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış AŞ Üst Yöneticisi Bozkurt: "Toyota C-HR'nin Türkiye'de üretiliyor olması bizim için ayrı bir gurur kaynağı. Toyota C-HR için yoğun bir ilgiyle karşılaştık"

Haberin Devamı

Türkiye'de üretilen ilk hibrit ve crossover otomobil olma özelliğini taşıyan Toyota C-HR, Bursa 9. Otomobil, Ticari Araçlar, Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı'nda (Bursa OtoShow 2016) tanıtıldı.

Toyota C-HR, Bursa OtoShowda tanıtıldı

Toyota Türkiye'den yapılan açıklamaya göre, Toyota C-HR serisi, Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde, Toyota Plaza Akkoyunlu ve Toyota Plaza Çavdarlı tarafından temsil ediliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış AŞ Üst Yöneticisi (CEO) Ali Haydar Bozkurt, yeni model Toyota C-HR'nin Corolla modelinden sonra markanın Türkiye'deki yeni itici gücü olacağını belirtti.

Hibrit versiyona da sahip olan bu modelin, son Özel Tüketim Verisi (ÖTV) düzenlemesinden sonra dizel otomobillerden daha ekonomik fiyatlarla 15 Kasım'dan itibaren satışa sunulduğunu belirten Bozkurt, şunları kaydetti:

Haberin Devamı

Toyota C-HR, Bursa OtoShowda tanıtıldı

"Toyota C-HR'nin Türkiye'de üretiliyor olması bizim için ayrı bir gurur kaynağı. Toyota C-HR için yoğun bir ilgi ile karşılaştık. Otomobilimizi ilk müşterilerimize kasım ayı sonuna kadar özel lansman fiyatıyla sunacağız. Bu fırsattan yaklaşık bin kişi faydalanabilecek. Uzun süredir heyecanla beklenen Toyota C-HR, tasarım aşamasındayken bile büyük ilgi çekiyordu. 6 binden fazla kişinin Toyota'ya ulaşarak bilgi aldığını ve ön talepte bulunduğunu gördük. Segmentinde yeni bir çağın öncüsü olan Toyota C-HR, farklı olmak isteyen, yeni ürünleri deneyimlemekten hoşlanan ve görsel çekiciliğe önem veren dinamik kullanıcıları hedefliyor. Satışına yeni başladığımız Toyota C-HR için 2016 yılı sonuna kadar 2 bin 650 adetlik kısıtlı sayıda bir satış planı olacak. Bu modelimiz özellikle 2017 yılı hedeflerimize ulaşmamızda büyük katkı yapacaktır. Gelecek yıl yalnızca Toyota C-HR'nin 10 bin adet bandında bir satış gerçekleştirmesini bekliyoruz. Çevre dostu ve ekonomik bu teknoloji, Türkiye’de dizeli tercih eden müşteriler için çok iyi bir alternatif olacaktır."