Trabzon Trabzon Botanik Görücüye Çıktı

Trabzon Botanik Görücüye Çıktı

15.07.2018 - 19:05 | Son Güncellenme:

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu: "Trabzon Botanik sadece Trabzonumuzun değil bütün Karadeniz'in çekim merkezi olacaktır"

Trabzon Botanik Görücüye Çıktı

TRABZON (AA) - Trabzon Büyükşehir Belediyesince yapımı süren Trabzon Botanik'in halka tanıtılması ve Trabzonluların görüşlerinin toplanarak son çalışmaların şekillendirilmesi için gerçekleştirilen Trabzon Botanik Tanıtım Günleri sona erdi.

Haberin Devamı

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, 9 Temmuz'da başlayan ve 14 Temmuz akşamı tamamlanan tanıtım günleri boyunca Trabzon Botanik'te ziyaretçi akını yaşandığı belirtildi.

Tanıtım günleri süresinde Trabzon Botanik'i ziyaret edenlere form dağıtılarak talep ve önerilerinin sorulduğuna işaret edilen açıklamada, "Trabzonlular binlerce form doldurarak taleplerini Büyükşehir Belediyesine iletti. Halkın talepleri doğrultusunda son çalışmaları şekillendirilecek Trabzon Botanik, ağustos sonu, eylül başında resmen hizmete açılacak." ifadesine yer verildi.

Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 9-14 Temmuz'da gerçekleştirilen tanıtım günlerinde yaşanan ziyaretçi akının Trabzon'a ne kadar önemli bir eser kazandırdıklarının göstergesi olduğuna dikkati çekerek, şunları kaydetti:

Haberin Devamı

"Trabzon halkına verdiğimiz bir sözü daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah yakın zamanda Trabzon Botanik her yönüyle hizmete girecektir. Bu dev eser Trabzonumuzun marka değerine çok önemli katkılarda bulunacak, sadece Trabzon'umuzun değil bütün Karadeniz'in çekim merkezi olacaktır."