Trabzon Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu:

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu:

18.12.2017 - 16:15 | Son Güncellenme:

-"Kudüs, peygamberlerini öldüren İsrail’in eline bırakılamaz."

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu:

TRABZON (AA) - Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gürmükçüoğlu, "Kudüs, peygamberlerini öldüren İsrail’in eline bırakılamaz." dedi.

Haberin Devamı

Gümrükçüoğlu, Türkiye Gençlik Vakfı'nın (TÜRGEV) eğitim toplantısında yaptığı konuşmada, İstanbul’da gerçekleştirilen İslam İşbirliği Teşkilatı toplantısı ile dünyaya önemli bir mesaj verildiğini söyledi.

Gençlerin toplumların geleceği olduğunu belirten Gümrükçüoğlu, “Sizler var olduğunuz için gelecekten çok ümitliyiz. Bu milletin, bu maneviyatın temsilcisi olup bu ağır yükü taşıyacak olan sizler, zamanınızı boşa tüketmiyorsunuz." ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, dünyadaki tüm mazlumların sesi olduğunu vurgulayan Gümrükçüoğlu, şunları kaydetti:

"Filistin’in, Kudüs’ün, bütün mazlumların, zulüm görenlerin gür sesi olan bir devlet başkanımız var. İşte gördük ki Kudüs için, Mescid-i Aksa için İslam ülkelerini toplayacak olan başka kimse yoktu. 58 İslam ülkesinin devlet ve hükümet başkanları veya temsilcilerinden oluşan fotoğraf dünyaya verilmiş en güçlü mesajdır. Kudüs, peygamberlerini öldüren İsrail’in eline bırakılamaz. Sayın Cumhurbaşkanımız işi bu deklarasyonla da bırakmıyor ‘bunu Birleşmiş Milletler’e (BM) taşıyacağız’ diyor. Niyet hayır akıbet hayır. Bizim niyetimiz hayır yolunda olursa akıbetimiz hayır olur."