Trabzon Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu:

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu:

22.03.2018 - 16:30 | Son Güncellenme:

"Trabzonumuzun tüm katmanlarıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı en iyi şekilde karşılayacağına inanıyoruz"

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu:

TRABZON (AA) - Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon'un, AK Parti İl Kongresi için kente gelecem olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı en iyi şekilde karşılayacağına inandığını belirtti.

Haberin Devamı

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Gümrükçüoğlu, Memur-Sen'i ziyaret ederek, gündemde olan konularla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Her kesimin fikirlerinin kendileri için önemli olduğuna dikkati çeken Gümrükçüoğlu, "Bizim için esnafın da memurun da mühendisin de emeklinin de öğrencinin de fikirleri değerlidir ve önemlidir. Biz herkesin görüşlerine önem veriyoruz ve dikkate alıyoruz. Çıkan ortak görüşe göre de yol haritamızı belirliyoruz." ifadesini kullandı.

Gümrükçüoğlu, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 25 Mart Pazar günü yapılacak AK Parti İl Kongresi için kente geleceğini hatırlatarak, şunları kaydetti:

"Trabzon'umuzun tüm katmanlarıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı en iyi şekilde karşılayacağına inanıyoruz. Ömrünü bu ülkeye adayan bir Cumhurbaşkanımız var. Hakikaten vatanımızın, bayrağımızın milletimizin parçalanmaması için hepimizin sorumluluğu var. Gerekenden fazlasını ifa etmezsek, Amerika’nın, İsrail’in karşısında kararlı bir şekilde durmazsak olmaz. Bu bakımdan Allah hepimizin ve bizi idare edenlerin yardımcısı olsun. Cumhurbaşkanımızın dayandığı destek Allah ve bu millettir. "

Haberin Devamı

Türkiye'nin hassas bir süreçten geçtiğini vurgulayan Gümrükçüoğlu, şunları ifade etti:

"Biz de en fazla birlik beraberlik içinde olmamız gereken süreçteyiz. Cumhurbaşkanımız ve ekibi gücünü halkımızdan alıyor. Dış ülkeler de buna bakıyor. Halkın Cumhurbaşkanımıza verdiği destek, yabancı ülkeleri rahatsız ediyor ve endişelendiriyor. Bu pazar günü Cumhurbaşkanımız Trabzon’da olacak. Onu yine Trabzon her zaman olduğu gibi büyük bir hassasiyetle en iyi şekilde karşılayacaktır. Buradan kendisine verecek olduğumuz güç bundan sonraki süreçte Cumhurbaşkanımıza ekstra katkı verecektir. Buna inanıyorum."