Trabzon Trabzon'da Belediye Çalışmaları

Trabzon'da Belediye Çalışmaları

26.01.2018 - 15:18 | Son Güncellenme:

.

Trabzonda Belediye Çalışmaları

TRABZON (AA) - Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, her alanda büyük işler yaptıklarını belirterek, Trabzon'u bir dünya kenti haline getirmek için gece gündüz çalıştıklarını söyledi.

Haberin Devamı

Ortahisar ilçesine bağlı Erdoğdu mahallesini ziyaret eden Gümrükçüoğlu, mahalle sakinlerinin sorun ve taleplerini dinledi.

Gümrükçüoğlu, şehirde büyük yatırımlar yapıldığına dikkati çekerek, şunları söyledi:

"Trabzon'un her noktasında içme suyu, kanalizasyon ve yol çalışmalarımızı ivedilikle sürdürüyoruz. Bu alanlarda yaptığımız yatırımların maliyeti oldukça büyük noktalara ulaştı. 4 yılda mahalle yollarında gerçekleştirdiğimiz çalışmaların maliyeti 325 milyon lirayı aştı. Şehir merkezini iki kat büyütecek Kanuni Bulvarı, şehrimize Karadeniz'in en büyük ve en modern yaşam alanını kazandıracak sahil dolgu gülcemal projesi, Karadeniz'de ilk ve tek olma özelliği taşıyan Trabzon botanik ve tam otomatik katlı otopark, şehre ikinci meydanı kazandıracak karagöz meydanı projelerimizin yapım çalışmalarını titizlikle sürdürüyoruz."

Haberin Devamı

Kentsel dönüşümlerle Ayasofya ve Zağnos Vadisi'ni gece kondu alanından modern yaşam alanı haline getirdiklerini vurgulayan Gümrükçüoğlu, şöyle devam etti:

"Tabakhane Vadisi ve Çömlekçi'de kentsel dönüşüm çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bunların dışında olimpiyat parkı, hayvan barınağı gibi çok sayıda eseri tamamlayarak şehrimize kazandırdık.

Erdoğdu yolunu gayretlerimizle modern bir yol haline getirdiğimiz ortadadır. Her alanda büyük işler yapıyoruz. Trabzon'u bir dünya kenti haline getirmek için gece gündüz çalışıyoruz."