Trabzon Trabzon Havalimanı'nda Uçağın Pistten Çıkması

Trabzon Havalimanı'nda Uçağın Pistten Çıkması

17.01.2018 - 18:41 | Son Güncellenme:

Sahil Güvenlik Doğu Karadeniz Grup Komutanlığı kontrol timinin, uçağın pistten çıkmasından kısa bir süre sonra çektiği görüntüler ortaya çıktı Görüntülerde, timdeki görevlilerin "Sesimi duyan var mı" diye seslendiği duyuluyor

Trabzon Havalimanında Uçağın Pistten Çıkması

TRABZON (AA) - Ankara-Trabzon seferini yapan Pegasus Hava Yollarına ait yolcu uçağının Trabzon Havalimanı'nda pistten çıkmasının ardından, Sahil Güvenlik Doğu Karadeniz Grup Komutanlığı kontrol timinin olaydan kısa bir süre sonra çektiği görüntüler ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Görüntülerde, timdeki personelin "Tarih 14 Ocak 2018, zaman 00.05, Trabzon Havalimanı önünde düşen uçak TCSG-83, kontrol tim tarafından kayda alınmakta şu anda. Olabildiğince yaklaşıyoruz fakat denizde kimseyi göremedik, hala sesleniyoruz hatta ama bir tespitimiz yok. Sesimi duyan var mı?" sözleri duyuluyor.

Ekibin, 00.29'daki konuşmasında ise şu ifadeler yer alıyor:

"Trabzon Havalimanı'nda pistten çıkan uçak şu şekilde görüntülenmektedir. Uçak şu an bu durumda, itfaiye ekipleri uçağa yaklaşık yarım saattir soğutma işlemi yapmakta, uçağa su tutmaktalar. Denizde herhangi bir tespitimiz, temasımız olmadı ve gördüğümüz kadarıyla kıyıda da canlı göremiyoruz."