Trabzon TRABZONSPOR ANTALYA’YA GİTTİ

TRABZONSPOR ANTALYA’YA GİTTİ

12.05.2016 - 12:42 | Son Güncellenme:

.

TRABZONSPOR ANTALYA’YA GİTTİ

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında deplasmanda oynayacağı Antalyaspor maçı için Antalya’ya gitti.
Sabah saatlerinde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde Teknik Direktör Hami Mandıralı yönetiminde yapılan antrenmanla Antalyaspor maçı hazırlıklarını tamamlayan bordo-mavililer saat 12.00 sıralarında tarifeli uçak ile Antalya’ya hareket etti.
Bordo-mavili kafilede sakatlıkları bulunan Ramazan, Douglas, Muhammet Demir, Akakpo, Musa Nizam ile kart cezalısı Aykut Demir, sezonun son iki haftası için izin verilen Onur Recep Kıvrak ve Bosingwa ile geçen hafta affedilmesine karşın Teknik Direktör Hami Mandıralı tarafından Çaykur Rizespor maçı kadrosuna alınmayan Erkan Zengin ve Cavanda da yer almadı. Vize işlemleri için izinli olan Yusuf Erdoğan, Okay Yokuşlu ve Güray Vural’ın ise takımın kampına Antalya’da katılacağı belirtildi.
MANDIRALI GENÇLERE ŞANS VERECEK
Geçtiğimiz hafta Çaykur Rizespor maçında forma verdiği genç oyuncuların performansından memnun kalan Teknik Direktör Hami Mandıralı, Antalyaspor karşısında da genç oyunculara forma verecek.
Trabzonspor’un Antalyaspor maçına, "Esteban, Semih Karadeniz, Mustafa Yumlu, Salih Dursun, Güray Vural, Okay Yokuşlu, Yusuf Yazıcı, Mehmet Ekici, Savaş Çakır, Yusuf Erdoğan ve Cardozo" muhtemel 11’iyle sahaya çıkması bekleniyor.