Trabzon TRABZONSPOR BAŞKAN ADAYI EYÜPOĞLU’NDAN ŞİKE AÇIKLAMASI

TRABZONSPOR BAŞKAN ADAYI EYÜPOĞLU’NDAN ŞİKE AÇIKLAMASI

27.11.2015 - 13:42 | Son Güncellenme:

.

TRABZONSPOR BAŞKAN ADAYI EYÜPOĞLU’NDAN ŞİKE AÇIKLAMASI

Trabzonspor Başkan Adayı Temel Eyüpoğlu, 2009 yılındaki şike davasında menajer kurbanı olduğunu söyledi.
5-6 Aralık tarihinde yapılacak olan Trabzonspor Olağan Genel Kurulu’nda başkanlığa aday olan Temel Eyüboğlu adaylık süreci ile ilgili olarak Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde basın toplantısı düzenledi.
Kazananın Trabzonspor olacağını belirten Eyüpoğlu, “Sokağa çıktığımız zaman herkes Trabzonspor’u söylüyor. Trabzonspor’un son günlerdeki gidişatını hepimiz görüyoruz. Trabzonspor sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Ama tabi ki aday olarak ve benimle birlikte 4 tane daha aday arkadaşımız var. Onlar da Trabzonspor sevdası için yollara çıktı. Onlar bizden biraz hızlı ve önde hareket ediyorlar ama bu bir seçimdir. Seçim sandıkta kazanılır. Çalışmalarımızı yapıyoruz. İnşallah kazanan Trabzonspor olacak” dedi.
Trabzonspor’un mevcut başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun yönetimde yanlışlık yaptığını kaydeden Eyüpoğlu, “İbrahim Bey başkanlık yarışında sıkıntılı bir yönetim yaptı. Onu da biz yakından takip ettiğimiz için bence İbrahim Başkanımızın en büyük yanlışı yönetimidir. Trabzonspor için her şeyi yapmaya hazırım. Trabzon’da 5 tane aday var. Trabzonspor’un hali ortadayken 5 tane aday çıkıp Trabzonspor için mücadele veriyor. Trabzon’da ileri gelen kanaat önderleri buna bir önderlik yapması lazım. Burada kazanan Trabzonspor olacak. Eğer Trabzonspor zarar görecekse o zaman bu yarışın bir anlamı olmayacak. Adayların hepsi benim arkadaşım onların hakkında konuşmak bana yakışmaz” ifadelerini kullandı.
“MENAJER KURBANI OLDUM”
2009 yılında şike davası ile ilgili menajer kurbanı olduğunu vurgulayan Eyüpoğlu, “2009 yılında şike ile ilgili Tepecikspor Kulübü Başkanı olarak bizi o projenin içerisinde aldılar. Biz anlımız ak, hiçbir zaman şikeye bulaşmamış bir kulüp başkanı olarak böyle bir sürecin içerisine girdik ve beraat ettik. Biz diğerleri gibi mahkemede değil, direk beraat ettik. Ben menajer kurbanı oldum. 5 ay gibi bir zamanda bu iş anlaşıldı ve beraat ettik” diye konuştu.