Trabzon TRABZONSPOR'DA YABANCI SAYISI 6'YA DÜŞTÜ

TRABZONSPOR'DA YABANCI SAYISI 6'YA DÜŞTÜ

09.07.2014 - 11:33 | Son Güncellenme:

.

TRABZONSPORDA YABANCI SAYISI 6YA DÜŞTÜ

Yeni sezonda güçlü bir kadro ile yoluna devam etmeyi hedefleyen Trabzonspor, Bosingwa ve Bourceanu dışanda diğer yabancıları bir bir gönderiyor. Son olarak geçtiğimiz sezon PTT 1. Lig ekiplerinden 1461 Trabzon'da kiralık olarak forma giyen oyuncusu Torric Jebrin'i de Bucaspor'a verdi.
Gelecek sezon Spor Toto Süper Lig'de takımların 8 yabancı futbolcuyla sözleşme imzalayacak olmasına karar verilmesinin ardından elindeki yabancı oyuncuların yerlerini kaliteli isimleri koyarak şampiyonluğa oynamayı hedefleyen Trabzonspor, Bosingwa ve Bourceanu dışında elindeki tüm yabancı oyuncuları gönderme operasyonuna devam ediyor. Son olarak Torric Jebrin'i Bucaspor'a veren Trabzonspor, bu oyuncunun sözleşme fesh bedeli olarak kasasına 50 Bin Euro gibi bir rakam girecek. Oyuncunun alacağı 100 Bin Euro'nun da kendisine anlaşma kapsamında ödenmeyeceği belirtildi.
Trabzonspor, sezonun bitmesiyle birlikte Brezilyalı oyuncusu Paulo Henrique'yi Çin'in Shanghai Greeland Kulübü'ne 4 Milyon Euro, Polonyalı oyuncusu Adrian Mierzejewski'yi Birleşik Arap Emirlikleri'nin Al-Nassr Kulübü'ne 3 Milyon 200 Bin Euro bonservis bedeliyle vermişti. Bordo-mavililer, Avusturyalı oyuncusu Janko'nun da sözleşmesini 600 Bin Euro karşılığında feshetmişti. Böylelikle Karadeniz ekibi elinde bulunan 11 yabancı oyuncudan 5'i gönderek sayısı şimdilik 6'ya indirirken, önümüzdeki günlerde ise Colman, Malouda, Sol Bamba ve Celustka gibi isimlerle de yolların ayrılması bekleniyor.

Yazarlar