Trabzon TRABZONSPOR'DAN 6. HAKEM VE GÖZLEMCİ GÖNDERMESİ

TRABZONSPOR'DAN 6. HAKEM VE GÖZLEMCİ GÖNDERMESİ

14.04.2014 - 12:37 | Son Güncellenme:

.

TRABZONSPORDAN 6. HAKEM VE GÖZLEMCİ GÖNDERMESİ

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında deplasmanda oynadığı Eskişehirspor karşılaşmasından aleyhine verilen 2 penaltı sonucunda 2-2 beraberlikle ayrılan Trabzonspor'da, karşılaşmanın hakemi Volkan Bayarslan'a yönelik eleştiriler yükselirken, maçın 6. hakemi ve gözlemcisinin aynı aileden olması bordo-mavililerin tepkisini çekti.
Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Eskişehirspor ile Trabzonspor arasında oynanan müsabakaya hakem kararları damgasını vurdu. Bordo-mavililer aleyhlerinde verine 2 penaltı kararı sonrası müsabakadan 2-2'lik sonuçla ayrılırken, Merkez Hakem Kurulu'nun (MHK) karşılaşmanın 6. hakemliğine Serkan Tokat, hakem gözlemciliğine de Metin Tokat'ı ataması dikkatleri çekti. Müsabakada verilen penaltı kararları ise başta teknik sorumlu Hami Mandıralı ve yönetimin tepkisini çekti. Aynı maçta iki akrabanın görev yapması farklı yorumların yapılmasına neden oldu.
TRABZONSPOR DEPLASMANDA 30 PUAN BIRAKTI
Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor bu sezon deplasmanda oynadığı maçlarda 30 puan kaybetti. Karadeniz ekibi, bu sezon deplasmanda oynadığı 14 maçta sadece 2 kez kazanabildi. Bordo-mavililer, diğer 12 maçta ise 6 beraberlik, 6 yenilgi aldı. Attığı 16 gole karşılık kalesinde 20 gol gören Trabzonspor, bu sezon deplasmanda sadece Kayserispor’u 1-0 ve Sivasspor’u 4-0 mağlup edebildi. Bordo-mavililer bu sezon deplasmanda 12 puan topladı.
KIRMIZI KARTLAR DEPLASMANDA
Trabzonspor bu sezon Spor Toto Süper Lig’de 6 kırmızı kart görürken, bu kırmızı kartların 5'ini deplasman maçlarında gördü. Eskiehirspor, Çaykur Rizespor, Galatasaray, Gençlerbirliği ve Kasımpaşa maçlarında kırmızı kart gören bordo-mavililer, kendi evinde sadece Sivasspor maçında 10 kişi kaldı. Bu sezon Trabzonspor aleyhine ise 3. kez penaltı kararı verildi.
TRABZONSPOR DIŞ DÜNYAYA KAPILARINI KAPATTI
Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, bir günlük iznin ardından yarın hazırlıklarına başlayacak. 18 Nisan Cuma günü Kayseri Erciyesspor ile oynanacak olan maça kadar antrenmanları basına kapatan bordo-mavililer, 17 Nisan Perşembe günü Kayseri'ye gidecek.