Trabzon TRABZONSPOR KARA SEZONA VEDA EDİYOR

TRABZONSPOR KARA SEZONA VEDA EDİYOR

18.05.2016 - 12:32 | Son Güncellenme:

.

TRABZONSPOR KARA SEZONA VEDA EDİYOR

Spor Toto Süper Lig’in son haftasında sahasında Kasımpaşaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor kara bir sezon olarak hatırlayacağı 2015-16 sezonuna veda ediyor.
Spor Toto Süper Lig’in 34. haftasında sahasında Kasımpaşaspor’u konuk edecek olan Trabzonspor, kara bir sezon olarak hatırlayacağı Hasan Doğan Sezonu’na veda ediyor. Bir sezonda 17 mağlubiyetle tarihinin en fazla yenilgiyle, ve de Antalyaspor’a karşı 7-0’lık skorla da tarihinin en farklı mağlubiyetini alan Trabzonspor, 2015-2016 sezonunu hatırlamak bile istemiyor. Mali tablonun ve sportif sonuçların dip yaptığı sezonda, tarihinin en kötü sezonunu yaşayan bordo-mavililer Kasımpaşaspor maçından galibiyetle ayrılarak, kara sezonu 3 puanla kapatmayı hedefliyor.
ÖNEMLİ EKSİKLER VAR
Teknik Direktör Hami Mandıralı’nın istifasının ardından takımı bir haftalığına U21 takımı antrenörü Taner Yılmaz ve kaleci antrenörü Ahmet Başkır’a emanet eden bordo-mavililerde önemli eksikler bulunuyor. Salih, Cardozo, Mehmet Ekici ve Yusuf Erdoğan kart cezası; Muhammet Demir, Erkan, Bosingwa ve Onur izinli, Ramazan ise sakat olduğu için bu isimler Kasımpaşa maçında forma giyemeyecekler. Hafif sakatlıkları bulunan Güray, Douglas ve Akakpo’nun ise oynayıp oynayamayacağı belirsizliğini korurken, yarın yapılacak son kontrollerin ardından bu oyuncular hakkında karar verilecek.
ALT YAPI OYUNCULARI SAHNE ALACAK
Önemli eksiklerin bulunduğu Karadeniz ekibinde kadro önemli ölçüde altyapı oyuncularından oluşacak. Seyircisiz oynanacak olan karşılaşmada bordo-mavililerin muhtemel şu ilk 11 ile sahaya çıkması bekleniyor:
"Yavuz, Semih, Mehmet Yeşil, Aykut, Cavanda, Aytaç, Okay, Savaş, Yusuf Yazıcı, Melih, Muhammet Beşir."