Gündem Trafik cephesinde yeni bir şey yok!

Trafik cephesinde yeni bir şey yok!

13.05.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Muğla’da yoğun sisin görüş açısını bozması üzerine kaza yapan şoför ve yanındaki kişi öldü. Refüje çarparak otomobilden yola fırlayan Ahmet Canlıer de hayatını kaybetti.

Trafik cephesinde yeni bir şey yok

Muğla’nın Fethiye ve Seydikemer ilçelerinde meydana gelen iki trafik kazasında üç kişi öldü, beş kişi de yaralandı. Seydikemer ilçesinde yoğun sis nedeniyle sürücülerin görüş açısı daraldığı için meydana gelen kazada ise Turan Özgür’ün kullandığı kamyonet, karşı yönden gelen Mustafa Büyükalan (34) yönetimindeki otomobille çarpıştı. Kazada Mustafa Büyükünal ile yanındaki Fatmana Yanatma (57) yaşamlarını yitirdi. Kamyonet sürücüsü Turan Özgür, muavini Kadir Özgür ile otomobildeki Neşe Büyükünal ve Muhammet Yanatma ise yaralandı.
Otomobilden fırladı
Antalya’dan Fethiye’ye giden Hamdi Koşturu (32) yönetimindeki otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik nedeniyle kontrolden çıktı. Refüje çarparak takla atan otomobilden fırlayan Hamdi Koşturu ve yanındaki Ahmet Canlıer (23) yola düştü. Kazada ağır yaralanan Koşturu ve Canlıer hastaneye kaldırıldı. Koşturu, müdahaleye rağmen kurtarılamazken ilk müdahalesinin ardından yoğun bakım ünitesine bağlanan Canlıer ise helikopterle Antalya’ya sevk edildi.
Otobüs miksere çarptı
Ankara’nın Akyurt ilçe belediyesine bağlı özel halk otobüsü, beton mikseri taşıyan TIR’ın arkasına bağlı römorka çarptı. Kazada, halk otobüsü şoförü İsmail Yıldırım ile birlikte 25 kişi yaralandı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmuyor.